Neler Yeni

Yurtdışından gelen araç ile ilgili destek

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
Merhabalar, babam yurtdışından araç aldı son 1 yılda 6 aydan fazla durdu yurtdışında türkiyeye getirip aracı bana bırakabiliyormu biraz araştırma yaptım benimde yurtdışı ikametgahım olmalıymış bu doğrumu vekaletname ile bana bırakabilirmi 1 veya 2 yılda bir girdi çıktı yapıcaz zaten bilgisiz arkadaşlar yazmasın sadece sorum pasaportum var ama yurtdışında kalmışlığım yok bana aracı bırakabiliyormu ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
Merhabalar, babam yurtdışından araç aldı son 1 yılda 6 aydan fazla durdu yurtdışında türkiyeye getirip aracı bana bırakabiliyormu biraz araştırma yaptım benimde yurtdışı ikametgahım olmalıymış bu doğrumu vekaletname ile bana bırakabilirmi 1 veya 2 yılda bir girdi çıktı yapıcaz zaten bilgisiz arkadaşlar yazmasın sadece sorum pasaportum var ama yurtdışında kalmışlığım yok bana aracı bırakabiliyormu ?
bırakmasına bırakır fakat siz yurtiçinde kullanamazsınız

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
Araç bırakmasına bırakabilir biliyorum ama neden kullanamıyorum onu anlamadım
yurtdışı ikametiniz olmadığından dolayı çevirmede sıkıntıya girersiniz eğer pasaportunuzda yakın tarihte aracın plakasının göründüğü ülkeye giriş varsa polisler sıkıntı yapmayabilir ama günlük kullanacaksınız sıkıntı çıkma ihtimali yüksek

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yurtdışı ikametiniz olmadığından dolayı çevirmede sıkıntıya girersiniz eğer pasaportunuzda yakın tarihte aracın plakasının göründüğü ülkeye giriş varsa polisler sıkıntı yapmayabilir ama günlük kullanacaksınız sıkıntı çıkma ihtimali yüksek
Anladım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey daha sormak istiyorum bilgilerinizin kaynağı nereden ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
Kaynağını soruyorum googleden araştırıp yazmadığınızdan emin olmak için :)
kral trafik polisi olmamızımı bekliyorsun trafik kanunu yada bu konuda bilgi veren yt kanallarını dinleyerek öğreniyoruz bunu kime sorarsanız sorun "googleden" öğrendiği bilgilerle cevap verir fakat siz sorduğunuzdan önce araştırma yaptı ise size mantıklı bir açıklama yapar veya bu konularda başına daha önceden birşeyler gelmiştir benim için ikiside geçerli ama "googleden" araştırılmış bilgi istemiyorsanız forumlara sormak yerine avukatlık ücreti vererek avukata danışabilirsiniz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,908
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Basligi kucuk harflerle yazarmisiniz

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
Olm nasıl bi çarsın başlıpa bak şu ukalalığa bak git gogıl amcandan öğren madem
Ukala bir durum yok googlede yazanları bana söyleyecekseniz buraya konu açmam mantıksız olurdu bu işi bilen yaşayan kısacası tecrübe etmiş birine denk gelmek için yazdım googleden alığ bana yazın diye değil

eneskaya6

80+ Silver
1. Derece olduğun icin kullanabilirisin. Sana bırakma diye bisey yok bırakmadan kastın ne? Acıklar mısın. Baban aracı getirir kendisiyle sen istedigin zaman alıp kullanabilirsin. Baban istedigi zaman cikabilir yurtdisina

Top Bottom