Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Okulda Gizli Numaradan Aradığımız kişi bizi buldu

İlk olarak anlatım bozukluğundan yazdıklarının yarısını anlayamadım. Sizin yaptığın şey büyük ayıp fakat mahkemelik bir sürece uzacağını sanmam ama uzarsa sizin için iyi olur en azından aklınız başınıza gelir. Annenizi aramakla kalırlarsa dua edin.
  2. Oneomous

Böyle bi oda soğutucu alınır mı? etkilimidir?

Bunu almanın bir anlamı yok buzlu su koysan bile sıcak havalarda 15 30dk içinde eriyecek ılıyacak 30dkda bir buzlu su takviyesi yapabiliceksen eğer al fakat uğraşılmaz
  3. Oneomous

Oyunlar günah mıdır?

Şeyi tam anlayamadım boşa zaman geçirmekle fifanın bağlantısını herkesin belirli bir ömrü var ve herkes kendi istediği şekilde gelir eğer vicdanen kendini kandırmadıktan sonra +18 oyunlar dahil haram olduğuna inanmıyorum eğer dinen haramsa bile saçma yani her ne kadar yok işte özenebilir...
  4. Oneomous

görünmeyen yerden aracın önüne atlayan köpek

Bunların cezası vs yok diye biliyorum hatta öncelik senin canın kendi canın için çarpman suç olamaz zaten
  5. Oneomous

Araba km ne kadar yakmış bakabilir misiniz.

Km başı 3tl yakmış eğer aracın 2.0 felansa ve şehiriçiyse normal değerler benzin için diğer türlü ya gaza çok basmışsın veya arabanın bir derdi var
  6. Oneomous

tc kimlik no ve doğum tarihi ile neler yapılabilir

Akraba listesinin çoğu mernins datadan gözüküyor
  7. Oneomous

Fivem 15+ sunucu önerisi

Buldun mu ?
  8. Oneomous

Olm arkadaşım olsaniza la

1712006159 Modlar rica kabul etmiyor başka soru ? 1712006368 Elon muskun yeni robotları kanka bilgin yok mu ?
  9. Oneomous

Ali babacan smslerinden sıkıldım

Yazıyor fakat şu konuda haklısınız herhangi bir alakam yok abone olmuşum gibi çıkmak zorunda kalıyorum bu numaralarımızı kim veriyor ayrıca siyasi parti lideri olan birisi numaramızı parti üyesiymişiz gibi utanmadan mesaj atıyorlar Mesajı görüp sanki adamlara oy atacağım Ü 2. ayar olduğum...
  10. Oneomous

Kredi kartı güncel borç nedir

Yapı kredi kart ayarlarından ayarlayabilirsin son ödemeyi 10una değilde hesap özetini ilk haftaya çek son ödemede 1/2 hafta civarında olur
  11. Oneomous

Elektrik faturanız ne kadar geliyo?

Ya şöyle bilgisayarın aşırı etkileyeceğini düşünmüyorum en çok etkileyen şeyler buzdolabı televizyon gibi sürekli çalışan cihazlar buzdolabı kesinlikle A++ alınmalı ben bildim bileli bize düşük geliyor çünkü evde bulunan kullanılan cihazların %90ı A++ 1050den 3070e geçtim aşırı fark olmadı klima...
  12. Oneomous

Elektrik faturanız ne kadar geliyo?

Yok bize 280 geliyor klima ve 3070ti var 1708031620 Cihazların A+ları çok etkiliyor buzdolabı kombi vs klasik evde olan her şey var buzluk dahil ona rağmen öyle 1708031651 Klima çok sık çalışmıyor ayda max 100 saat
  13. Oneomous

offline steam hesapları günah mıdır

Şöyle bir steam hesabını birden fazla kişilere satarak offline modda oynuyorsun
  14. Oneomous

offline steam hesapları günah mıdır

Ya dostum bu kadar önemsiyorsan paranı verirsin steamden alır oynarsın paran yoksa oynamazsın bu kadar basit vicdanın rahat ediyorsa oyna 1707687476 Birisi bence değil diğeri bence şöyle gibi yorumlar yapılıyor kimse din alimcisi değil burada
  15. Oneomous

75 Hz 1080p monitör, Çözünürlüğü düşürünce 75 Hz veriyor.

Tam net bilmiyorum fakat monitörünün modelini bulup araştırıp hz değerini öğrenebilirsin. 1706737247 Aşşağıda gelişmiş görüntü ayarına basınca ne çıkıyor ?
  16. Oneomous

Masaüstü sağ tık görüntü ayarları
  17. Oneomous

Beyaz sarayın F-35 açıklaması 🐐

F35inde değilimde ona verilen paradayım Dış güçlerle ilişkisi olan cumhurbaşkanımız neden parayı hala geri alamadı aklım almıyor :sleep:o.O2 1706736055 Var ama gizli bilgi yaymayalım lütfen.
  18. Oneomous

Monitör modeli nedir ? 1080p her monitör çözünürlük düşürdüğünde 75hz oluyor
  19. Oneomous

Bu Şarkının Adı Nedir?

Shazam ?
  20. Oneomous

Şölen firması ne zaman başlatırlar işe

Firmanın hızına bağlı bazıları 2 3 gün sonra bile başlatabilir bazen 1 ay bile bekletebilir
Top Bottom