F35inde değilimde ona verilen paradayımBeyaz Saray:
S-400'lerin F-35'lerle uyumsuz olduğuna dair görüşümüz devam ediyor.
Türkiye bu konudaki kaygılarımızı çözebilirse o zaman F-35 programına yeniden dönebilir.
@Bura.K ne dersiniz hocam bir umut ışığı mı yoksa ?
Var ama gizli bilgi yaymayalım lütfen.Bizim nükleer bombamız yok mu sallayalım şu amerigaya ikişer tane hizaya gelsinler.
(TR S400'leri aldı artık dönüşü yok)
Elimizdeki S-400’leri alsa alsa Azerbaycan alır. O da ölü fiyata.Beyaz Saray:
Türkiye bu konudaki kaygılarımızı çözebilirse o zaman F-35 programına yeniden dönebilir.
yokBizim nükleer bombamız yok mu sallayalım şu amerigaya ikişer tane hizaya gelsinler.
Eski değil yeni. Ayrıca sadece F-16 almadık. Füze, teçhizat, modernize kitleri ve F110 üretim lisansı aldık.eski f16 alımı yapılıyor 5. nesil savaş uçaklarına karşı bir hiç f 16 20 milyar verileceğine yerli proje tfx için kullanılıp daha erkene alınabilirdi ya da rusya ile anlaşılabilirdi su 57 için
Beyaz Saray:
Bizim nükleer bombamız yok mu sallayalım şu amerigaya ikişer tane hizaya gelsinler.
F35inde değilimde ona verilen paradayım
Dış güçlerle ilişkisi olan cumhurbaşkanımız neden parayı hala geri alamadı aklım almıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var ama gizli bilgi yaymayalım lütfen.
Elimizdeki S-400’leri alsa alsa Azerbaycan alır. O da ölü fiyata.
Ayrıca iktidar S-400’den vazgeçmez.
Hocalarım S400 ler F-35 leri vuramazmı niye geri verelim alıdığımız makineleriF35'leri Yunanistan'a verip, F16'ları bize itelememişler miydi?
Erdoğan'ın dış politikası hiç şaşırtmıyor.
%100 vurabilme şansı yok. Hatta %50 bile yok ama F-35’in S-400’ü vurma şansı %100’e yakın. Yani S-400’ün F-35’i indirebilmesi çok zor. Hadi birini indirdi, ikisini indirdi, diğerlerini indirebilir mi sence?Hocalarım S400 ler F-35 leri vuramazmı niye geri verelim alıdığımız makineleri
S400 almadan önce Türkiye'de doğru düzgün hava savunma sistemi yoktu olanlarda eski teknoloji idi . Bu büyük bir güvenlik sorunu Türkiye ilk olarak ABD den patriot hava savunma sistemi almak istemişti. ABD de satmadı. Türkiye s400 almaya mecbur bırakıldı. Zaten büyük ihtimalle f-35 Ler bize Yunanistan'a ve PKK ya karşı kullanmama şartı ile satılacaktı.Beyaz Saray:
Eski değil, F-16 Block 70 modeli 2024 model dünyanın en iyi manevra uçağı ben çok seviyorum F16 yı 10 tane F35 alcağımıza 119 tane F16 daha mantıklı geliyor bana.eski f16 alımı yapılıyor