Neler Yeni

Beyaz sarayın F-35 açıklaması 🐐

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
şerhler açık ve net şekilde verilmiş ben kendim bir şey demiyorum devlet bunu kabul etmiş
Biz burada bir şeyler konuşuruz söyleriz eleştirirz lakin ben böylesi önemli bir durumda devletin böyle bir saçmalık yapacağını zannetmiyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
Biz burada bir şeyler konuşuruz söyleriz eleştirirz lakin ben böylesi önemli bir durumda devletin böyle bir saçmalık yapacağını zannetmiyorum
siz zannetmeyebilirsiniz ama şerhler açıkça ortada

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Olayı özetleyebilecek var mı hiç takip etmedim iyi mi oldu vs. tarafsızca söyleyen?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Eski değil, F-16 Block 70 modeli 2024 model dünyanın en iyi manevra uçağı ben çok seviyorum F16 yı 10 tane F35 alcağımıza 119 tane F16 daha mantıklı geliyor bana.

Block mantığını bilmiyorsundur diye belirttim araştır kankam araba modeli gibi düşün, Mercedes E200 300 gibi, Block 1 ilk modeldir asıl antika olan o günümüzde kullanılamaz zaten, ama Türkiyede Block 50 var en fazla şimdide son model block 70 alıyoruz yani savunma sanayımız son teknoloji oluyor.
Yazılımı bizde olmadığı sürece hiçbir modernizasyonu tam olarak kendimize uyarlayamayız...
Sanırım tek başarımız olan savunma sanayi hamlelerine hız vermemiz lazım.
Hele ki KAAN'a...

Vesselam

80+ Bronze
Hocam sizi anlıyorum, aynı şeyleri seneler evvel ben de düşünürdüm ben düşünebiliyorsam devlet nasıl dusunumez diye gecirirdim içimden fakat durum çoğu zaman görüldüğü gibidir. Göktürk ün de dediği gibi her şey ortada. Ha belki de vardır bir bildikleri bizim bilmediğimiz orası ayrı.

Top Bottom