Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

Bilgisayarcıda çalışmak

Bilgisayarcıda çalışmaktan ziyade bence, bilgisayar işlerini de gerçekten seviyorsanız kendinizi İngilizce ve yazılıma verin. Yaşınız da çok çok genç. Birkaç yıl içinde hem yazılımda ilerlemiş olursun hem de İngilizceyi de baya kavramış olursun. Özellikle yazılım işinde GitHub tarzı yerlerde...
  2. PurpleWebb

Bankaların verdiği cashback helal mi?

Ayy gülsem mi ağlasam mı bilemedim konuya bak sjsjsjsjsjsj Sigma cevap sjsjsjsjsjsj
  3. PurpleWebb

Odanın Tozlanmasını Azaltmak?

Çekilmiyor zaten hocam yaa ama napayım yapım böyle :D Ama dediklerinizi deneyeceğim muhakkak. 1684763569 Keşke öyle olabilsem yapım böyle. Mesela bende simetri hastalığı da var. her şey düz ve tam durucak milimetrik oynamayı bile fark edip hemen düzeltiyorum :D
  4. PurpleWebb

Aslında koltuklardan çok yerde toz oluyor. Mesela kendi odamdan bahsedece olursam, bilgisayar masamda aşırı toz oluyor. Direk toz tutuyor masa ve parçalar. Evden çıkarken camı muhakkak üstten açarım tam açmam ama tül örtülü olur. İşten gelene kadar ev havalansın diye. Kapıları kapatmayı...
  5. PurpleWebb

Şeriatı bilmeyip savunan kişiler hakkında

Millet uzay konuşur, bilim konuşur, teknoloji konuşur. Biz hala neler ile uğraşıyoruz. Yazık yemin ederim yazık...
  6. PurpleWebb

Merhabalar. Evim bahçe katında, kullandığım oda ise küçük. Ev sürekli hızlı bir şekilde tozlanıyor ve temizliğe çok önem verdiğim için, her gün evin tozunu alıp siliyorum. Her gün her gün bunu yapınca ister istemez insanın canı sıkılıyor. Birde işten geliyorum yorgun oluyorum, deli ediyor insanı...
Top Bottom