Arama sonuçları: *

1. R o s s

İstanbul'dan kaç günde kargo gelir?

max 4 5 güne gelir herhalde ben geçen sene aliexpresten bi ürün almıstım türkiyeye ptt ile dağtıma çıtkı hala bekliyorum kargomu 😃
  2. R o s s

2 Yaşında Golden Sahiplenme

bende husky ve golden kırması var 6 aylık kedilerle ve ya başka bir hayvana zararını görmedim aksine hep oyun oynamak istiyor gönül rahatlığıyla besliyebilirisniz
  3. R o s s

bilgisayarım ne kadar eder

hp all ine one pc i5 8250u 8gb ram 1tb hdd 128gb ssd 24inc ekran
  4. R o s s

X-RAY den telefon geçirme hava alanı

uluslar arası ticaret (!)
  5. R o s s

1.65 boyum 185 olurmu

benim peder 177 annem 168 16 yaşındayım 190 boyum var fitnes ve dövüş sporlarıyla uğrasıyorum genetiğin kısa uzun olmak istiyorsan spora başlayabilirsin bence
  6. R o s s

sakız ciğnedimi hasta oluyorum :D ?

ikiside var
  7. R o s s

bilmiyormki ne zaman aromalı sakız ciğnesem böyle oluyoe
  8. R o s s

cidden aşır saçma sekilde ne zaman çilekli sakız çiğnesem boğazım ağrıyor ve hastalanıyorum suanki gibi suan ne yapmalayım boğazım agrıyor
  9. R o s s

Pc yi formatlamadan önceki bilgilerimi nasıl bulabilirim

pc yi formatladan önce bitane mail adresim vardı lazım olmaz diye bi yere bilglierini kaydetmedim ama şuan lazım o maili geri nasıl bulabilirim şuan çok lazım formattan önceki microsoft hesabımda kayıtlımıdır acaba orda ne tür bilgiler kayıt oluyor çok acil yardım lazım 1646687314 benim...
  10. R o s s

disk yazma korumalı hatası

usb belleğe hiçbirşey atamıyorum da çıkartamıyorumda kaldı öyle flash cmd ile diskpart komutları ile denedim yine olmadı acil yardım
  11. R o s s

Sizce okullar açılırmı ??

Arkadaşlar bakın ben birkaç haftada bir girebiliyorum foruma ondan bu konu hakkında bu kadar konu açıldığını bilmiyorum girdimide karşıma çıkmıyolardı.
  12. R o s s

Umarım açılmaz ya okul açıldığından beri 5 6 kes hastalandım korona olmadım ama cidden çok kötü olur açılırsa
  13. R o s s

sizce açılırmı okullar ne düşünüyorsunuz
  14. R o s s

Dövme yaptırmak istiyorum Dövme Tavsiyelerinizi ve Fikirlerinizi bekliyorum

Hocam sol kolu boşverin sırtınızıa kocaman bitane batman logosu yapsanız müq olur yada sol kolunuza canım anam yazıdırn
  15. R o s s

Yaşıma göre boyun iyi mi?

Ne kadar olurum 190 olurumuyum
  16. R o s s

Saol format reis :)
  17. R o s s

15 yaşındayım 1.85 boyum var sizce yaşına göre uzunmu kısamı 1.90 civarı olurmuyum
  18. R o s s

DA Forum Üyeleri Kaç Yaşında

Ben 16 @KirliKill 4
  19. R o s s

7 günlük karantina bitince hala korona olma ihtimali

Evi dezenfektenlayın yani heryeri dezenfektsnla fln silin
  20. R o s s

Bu videonun devamı varmı

Videonun devamı varmı merak ettim https://www.instagram.com/reel/CYWs8VNApH6/?utm_medium=copy_link
Top Bottom