Arama sonuçları: *

1. Railof

sallanan masayı sabitlemek

duvara sabit olunca tabii ki biter. Ama sabitlemeden önce ayaklardan aynı ölçüde kendi ayarına göre masayı yükseltip öyle sabitle. https://prnt.sc/u3risf
  2. Railof

tüm masayı L ayaklarla sabitleyecek değilsin 2 tane yeter zaten masa ayakta duruyor sadece sabit dursun diye. Hatta sadece ortaya 1 tane L atarsan bile yeterli olur.
  3. Railof

Masanın arka kısımlarına kablo kısımları kesebilirsin yarım daire. Belli oluyordur belki masanın arka kısımlarında yarım daire kesikler var. Masa kendi yapımım.
  4. Railof

Sabit bir yerde durucaksa duvara L ayaklarla sabitleyebilirsin.
  5. Railof

ayakların hepsini en minimumdaysa herhangi bir sallanma olucağını düşünmüyorum eğer tahtada yamukluk yoksa. Ne kadara aldın acaba?
  6. Railof

Masa fotoğrafını atabilir misin? Destek aparatları varmı ona bakmak lazım.
  7. Railof

Custom PC kasası yapımı hakkında

kasaların son halleri paylaşılmış. Bide bana teknik resime benzer çizimler lazım mm lik olarak yuvaların yerleri belirtilmiş halleri
  8. Railof

Custom PC kasası yapımı hakkında

Arkadaşlar iyi günler, kendim baştan sonra bilgisayar kasası yapmak istiyorum İstediğim ölçülerde istediğim şekilde olması için. Kafamdaki bilgisayar kasası ekte görseline yer vereceğim kasa gibi. Elektronik aksamını falan tamamen kendim yapabilecek bilgiye sahibim o konularda sıkıntım yok...
  9. Railof

yaptığım montaj videosunda ki eleştiri

Video için müzik seçimini değiştirip atışları vurgulayan bass larla güzel bir müzik seçersen daha güzel bir edit olabilir. Vuruşlarla müzik bağımsız kalmış.
  10. Railof

yaptığım montaj videosunda ki eleştiri

Rank ne bilmiyorum ama şöyle bir yorum yapabilirim; Karşı takımın oynayış tarzı çok çok iyi değil bu seninde seviyeni birazda olsa belli edebiliyor. Direk senin hakkında yorum yapacak olursam eğer, pozisyon almaların, reflekslerin, reaksiyon hızın bana yeterli gelmedi. Onun dışında karakter...
  11. Railof

Forumda marangoz olan ya da tanıdığı olan varmı?

Fiyat çok iyi tüm parçaların taslağını çıkartayım gidip yaptırıcam direk.
  12. Railof

Eyvallah reis gider sorarım. Bu arada o caminin altındaki adamlar aynı şeyi bana dediler sonra parçaları detaylıca çizip versem size diye sordum, sadece parça ve kesim ücretini alırız dediler. yinede fiyat sormaya değer.
  13. Railof

Caminin tam altında sezercik parkına doğru inilen yerden bahsediyorum reis orda başka bir marangoz varsa bilgim yok.
  14. Railof

kavacıkta caminin orda var bi marangoz parçaları kestirip etrafına bant attırıp alıcam vida yuvalarını falan tamamen ben açıcam montajını ben yapıcam. Sadece parça kesip etrafına bant atmaya ne kadar isterler onu merak ediyorum.
  15. Railof

Aynen reis kavacıktayım sen nerdesin?
  16. Railof

köprüden önceki son çıkıştayım reis :D 1597265863 Sağolun beyler 1597265882 Mimarlıkla alakasız bir mesleğim var :D
  17. Railof

Valla reis ne kadar malzeme gider, tahmini malzeme tutarı nedir bunları bilsem yeter. Kendimde yaparım bu dolabı baya büyük bi atölyem var sorun olmaz.
  18. Railof

reis sadece fiyat bilgisi alma amacım burda herhangi bir marangoza gidip kazıklanmamak için istiyorum :D 1597264084 @QuAreXZ reis amacım sadece fiyat bilgisi alma burda marangoza gidip kazıklanmak istemiyorum.
  19. Railof

bumudur?
  20. Railof

yapayım.
Top Bottom