Neler Yeni

yaptığım montaj videosunda ki eleştiri

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
2 gün önce foruma youtube a attığım montaj videosu vardı eleştiri istemiştim aimini geliştir diye mesajlar aldım bende biraz üstünde durdum
böyle bir video yaptım montaj ve vuruşlar nasıl olmuş değerlendirirseniz sevinirim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Çocuk eleştiri den dolayı aim geliştirmiş, ben antreman girmeye üşeniyorum :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
burak can
2 gün önce foruma youtube a attığım montaj videosu vardı eleştiri istemiştim aimini geliştir diye mesajlar aldım bende biraz üstünde durdum
böyle bir video yaptım montaj ve vuruşlar nasıl olmuş değerlendirirseniz sevinirim
daha önceki videoyu görmedim ama eğer montajda gözüküyorsa şarkının ses yükselme kısımlarında artış oluyor tam o artış kısımlarına vurduğun adam denk gelirse çok iyi olur görselsiz biraz anlatmak zor oldu ama inşallah anlamışsındır :)

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Rank ne bilmiyorum ama şöyle bir yorum yapabilirim;
Karşı takımın oynayış tarzı çok çok iyi değil bu seninde seviyeni birazda olsa belli edebiliyor.
Direk senin hakkında yorum yapacak olursam eğer, pozisyon almaların, reflekslerin, reaksiyon hızın bana yeterli gelmedi.
Onun dışında karakter odağın iyi durumda (Düşman gördüğünde aimin ona doğru kayması anlamında).

Çınar Yaşar

80+ Gold
Güzel olmuş eline sağlık

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önceki videoyu görmedim ama eğer montajda gözüküyorsa şarkının ses yükselme kısımlarında artış oluyor tam o artış kısımlarına vurduğun adam denk gelirse çok iyi olur görselsiz biraz anlatmak zor oldu ama inşallah anlamışsındır :)
evet dediğini anladım bidaha ki videoda bunun üzerinde durucam teşekkürler

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Video için müzik seçimini değiştirip atışları vurgulayan bass larla güzel bir müzik seçersen daha güzel bir edit olabilir. Vuruşlarla müzik bağımsız kalmış.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rank ne bilmiyorum ama şöyle bir yorum yapabilirim;
Karşı takımın oynayış tarzı çok çok iyi değil bu seninde seviyeni birazda olsa belli edebiliyor.
Direk senin hakkında yorum yapacak olursam eğer, pozisyon almaların, reflekslerin, reaksiyon hızın bana yeterli gelmedi.
Onun dışında karakter odağın iyi durumda (Düşman gördüğünde aimin ona doğru kayması anlamında).
gümüş 1 im oyunun bir aydır üstünde duruyorum bundan önce bir fps geçmişim yok moba oynarım yorumunu dikkate alıcam teşekkürler

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Bence aimin güzel ama montaj işini geliştirmen lazım müzikler geçişler vs. tam olmamış.

Top Bottom