Arama sonuçları: *

1. Raze8165

Lise 9. Sınıf Devamsızlık

Arkadaşlar benim özürsüz 4.5, özürlü olarak ise 6 günlük bir devamsızlığım mevcut. Ben bu dönemi belge alarak bitirmek istiyorum ve özürsüz devamsızlığımı hiç artırmayıp özürlü devamsızlığım en fazla kaç olabiliyor ? Kimisi özürlü önemli değil diyor kimisi okuldan okula değişir diyor. Net bir...
  2. Raze8165

Lise Devamsızlık Hakkında

Arkadaşlar e okul kapandı ben yarın gitmesem yazılmıycak bu dönem ama 2. Dönem yazılır mı böyle bir şey var mı yaşayıp bilen yardımcı olursanız sevinirim
  3. Raze8165

Okul devamsızlığı hakkında

eyvallah adamsın reis
  4. Raze8165

dilekçede 1 hafta sınır olduğunu biliyorum ancak raporda sınır nedir veya varmıdır bilmiyom valla 1672155211 o konuda sıkıntı yokta sanırım dediğine göre raporun bir sınırı yok öyle anladım
  5. Raze8165

Arkadaşlar ben önceki hafta 4 gün okula gidemedim pzt salı çarş perş ancak raporum vardı ve cuma günü gittiğimde raporu vermeyi unuttuğum için dün raporu verdim ancak devamsızlığımın başlangıcından 8 gün geçmiş oluyordu. bu yüzden raporun geçersiz sayılma gibi bir durumu varmı ? dikkat ederseniz...
  6. Raze8165

Ailem hayallerimin peşinden gitmeme olanak tanımıyor :(

Green Card için çok şanslı olmana gerek yok çıkma şansı %10 ve Green Card sayesinde vatandaşlık alabiliyorsun ve herşeyi rahatça yapabilirsin. Şöyle düşün çoğu Türk oraya gidebilirken sen neden gidemeyesin ? :)
  7. Raze8165

Forumu bırakıyorum...

HALA TOPLAYAMADIM 3 EKSİK PARÇA KALDI BIRAKAMIYORUM :D (!)
  8. Raze8165

Amerika ile ilgili bilgim olduğu için ufak bir şey söyliyeyim Green Card'a başvurabilirsin Turist vizesi ile gidip orda 1.5 sene kaldıktan sonra maddi durumda varsa üniversiteye yazıl vize köprüsünden Öğrenci vizesine geç. NOT : SADECE BİLDİKLERİM BUNLAR KABA TASLAK SÖYLÜYORUM YANLIŞLARIM OLABİLİR.
  9. Raze8165

Yurt dışına kaç. 1625040340 Hem güzel bir hayat süreceğin için ailen muhtemelen olumlu karşılıyacaklardır.
  10. Raze8165

Forumu bırakıyorum...

"tmokbb" (!) İroni içerir !
  11. Raze8165

Neden 500USD Olan Bir Ürüne 8500 Lira Ödüyoruz?

THE VERGİ
  12. Raze8165

Nasıl Para Kazanabilirim?

danışmanlık
  13. Raze8165

Valorant'ta Kendime Nasıl Takım Bulabilirim ?

Arkadaşlar öncelikle bildiğiniz gibi rekabetçi oyunlarda takım arkadaşınız olmadan kazanmak zor. Benim derecem platin 1-2 arası. Ama kendime takım bulamıyorum. Bulmadığım için daha çok yükselemiyorum tıkandım. Yardımcı olursanız sevinirim :).
  14. Raze8165

Hangi Filament Almalıyım ?

Arkadaşlar öncelikle Creality Ender 3 V2 yazıcım var ama hangi filamenti kullanacağımı bulamadım. 1 kilo natural filament baktığımda fiyatı 190 liraydı. Hangi filamenti almalıyım ? İstediğim filament tipi PLA ve natural (beyaz) renk olmasını istiyorum. Aynı zamanda ucuz olursa iyi olur. Şimdiden...
  15. Raze8165

Arkadaşım İnternet Bağımlısı mı ?

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım yaklaşık 1 aydır Destiny 2 diye bir oyun oynuyor ve genellikle bir oyuna para yatırırsa hep beraber onu izleriz heyecanlanırız falan. Gizli gizli oyuna tam 150 TL yatırmış. 1 ayda 300 saat oynamış buda günde 10 saate eşit. Eskiden küfür etmezdi terslemezdi. Şimdi...
  16. Raze8165

Telif ve Lisans Konusunda Yardımcı Olur musunuz ?

Arkadaşlar öncelikle Thingiverse sitesinden ücretsiz 3D tasarımları ticari amaç ile kullanmak istiyorum ama telif ve lisans kısmını anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim :) Lisans : Şirkete çoğaltma, dağıtma, kamuya açık bir şekilde sergileme ve icra etme için geri alınamaz, münhasır...
  17. Raze8165

Bu bir siber suç mudur ?

çok teşekkür ederim
  18. Raze8165

Bu bir siber suç mudur ?

Yani suç mu ?
  19. Raze8165

Bu bir siber suç mudur ?

Kendisi benim eski arkadaşımdı ismimi bildiği için instagramdan. 1610361222 Bu bir suçmudur peki sadece onu öğrenmek istiyorum
  20. Raze8165

Bu bir siber suç mudur ?

Arkadaşlar birisi discord uygulamasında profil fotoğrafını benim fotoğrafımı yapmış. Bu bir suçmudur ? Siber suçlara başvurabilir miyim ? Çünkü kullanmasına izin vermedim.
Top Bottom