kim yapmış nerden bulmuşArkadaşlar birisi discord uygulamasında profil fotoğrafını benim fotoğrafımı yapmış. Bu bir suçmudur ? Siber suçlara başvurabilir miyim ?
Kendisi benim eski arkadaşımdı ismimi bildiği için instagramdan.kim yapmış nerden bulmuş
Bu bir suçmudur peki sadece onu öğrenmek istiyorumYa hocam sosyal medyada birine küfür edeni şikayet ettiğimizde ilgilenmiyorlar bu mesele ile ilgilenirlerse cidden mucize.
TCK madde 136 “ Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.” ... Dolayısıyla daha önceden bu fotoğrafların paylaşılmış olması hukuka uygunluk sebebi teşkil etmeyecektir.Kendisi benim eski arkadaşımdı ismimi bildiği için instagramdan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bir suçmudur peki sadece onu öğrenmek istiyorum
Yani suç mu ?TCK madde 136 “ Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.” ... Dolayısıyla daha önceden bu fotoğrafların paylaşılmış olması hukuka uygunluk sebebi teşkil etmeyecektir.
evetYani suç mu ?
Adam anayasa dan bulmuş helal olsunTCK madde 136 “ Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.” ... Dolayısıyla daha önceden bu fotoğrafların paylaşılmış olması hukuka uygunluk sebebi teşkil etmeyecektir.
evet suçYani suç mu ?
Avukat mısın reis saygı duydum.TCK madde 136 “ Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.” ... Dolayısıyla daha önceden bu fotoğrafların paylaşılmış olması hukuka uygunluk sebebi teşkil etmeyecektir.
kendi arkadaşı sadece eğlencesine kendisinin pp sini yapıyor ve bu yaşta bu siber suçlarla ilgili şikayetleri düşünmesi bence saçmalık 12 yaşındakı biri ppsini yapmış diye kimse kimseyi suçlayamaz siber suçların daha önemli işleri var kimseyi tatmin etmek değil amaçlarıArkadaşlar birisi discord uygulamasında profil fotoğrafını benim fotoğrafımı yapmış. Bu bir suçmudur ? Siber suçlara başvurabilir miyim ?
Çünkü kullanmasına izin vermedim.
yaşları 11 ve 12 daha erişkin gibi düşünemiyor ve arkadaşını hapise attırmak istiyor bu nasıl bir düşünceTCK madde 136 “ Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.” ... Dolayısıyla daha önceden bu fotoğrafların paylaşılmış olması hukuka uygunluk sebebi teşkil etmeyecektir.