Ya diyorum git yaz ya git yaz. Bak benim memnun olmadığım bir durum var bu firma beni mağdur etmiş, üstüne başka firma bana daha iyi hizmet vermiş ben diyorum ki o kötü onu alma bunu al. Onun dışında ben her geçirttiğime kendi kodumu kullandırtmadım bu işi kod içinde yapmadım. Yapacak olsam o...
Yani Geralt'ın yaşamına baktığımız zaman hedefi ve gayesi, hayalleri belli. Üstelik büyücülerin düzenine uyacak biri de değildi. Üstelik Ciri ile de uğraşıyordu. Bunlsr kabul etmemesi için başlıca nedenler.
Bu konu hakkında hiç düşünmedim ama en basitinden Geralt'ın böyle bir amacı olmadığı için kabul etmemiş olabilir ve Geralt'ın büyücüleri pek sevmediğini biliyoruz.
Çalışcan güzel kardeşim başka yolu yok sen sonuna kadar yapabildiğini yap gidebildipin yere kadar git en üst sınırına kadsr ulaş sınavda da yap. Bu kadar.
Arkadaşlar CS gibi kaç yıllık bir oyunla daha 1 yaşına yeni grimiş bir oyunu karşılaştırmak saçma. CS'yi tahtından edecek oyun gelmesi zor. Fortnite için dediler vız, PUBG için dediler tırıs, bunun için de diyorlar bu da vız gelir tırıs gider.
Devletin 5.sınıftan itibaren PYBS sınavını kazananlara verdiği burs 11.sınıfa kadar girebiliyorsun ve 12.sınıfn sonuna kadar alabiliyorsun. Ama maddi durumuna da bakılıyor, iyiyse sınava giremiyorsun.
Dostum millet gerçekten söylüyorum aç, bu zor zamanlarda babanın da üstüne fazla gitme mümkünse kendin çalış yazın al. Allah'a şükür benim PYBS bursum var 4 yıldır her şeyimi kendim alıyorum mesela.