Arama sonuçları: *

1. Rennes

herkesin malum sıkıntısı kalça kılları

Ben doğal seviyorum kardeşim o.O2
  2. Rennes

Forumdaki Toksik Kitle Hakkında

Eyvallah agam haklısın tartışma bitmişti devam ettirmeyiz, kusura bakma.
  3. Rennes

Aynen haklısın ☺️
  4. Rennes

Ya diyorum git yaz ya git yaz. Bak benim memnun olmadığım bir durum var bu firma beni mağdur etmiş, üstüne başka firma bana daha iyi hizmet vermiş ben diyorum ki o kötü onu alma bunu al. Onun dışında ben her geçirttiğime kendi kodumu kullandırtmadım bu işi kod içinde yapmadım. Yapacak olsam o...
  5. Rennes

Forumun En Toxic Üyesi Kim?

Ben 😳🤨📿
  6. Rennes

En sevdiğiniz üyeler tam liste

başka kim kaldı a
  7. Rennes

Geralt hem büyücü hem witcher olamaz mıydı?

Yani Geralt'ın yaşamına baktığımız zaman hedefi ve gayesi, hayalleri belli. Üstelik büyücülerin düzenine uyacak biri de değildi. Üstelik Ciri ile de uğraşıyordu. Bunlsr kabul etmemesi için başlıca nedenler.
  8. Rennes

Haklısın tabi ama böyle bir gayesi yoktu, ihtiyaç duymuyordu. Bu yüzden kabul etmemiş olabilir.
  9. Rennes

Bu konu hakkında hiç düşünmedim ama en basitinden Geralt'ın böyle bir amacı olmadığı için kabul etmemiş olabilir ve Geralt'ın büyücüleri pek sevmediğini biliyoruz.
  10. Rennes

Sınavlar 03 Mayıs'da Yapılıyor!

Rapor attım, yönetim gerekeni yapar. Sizin salaklıklarınız yüzünden forumun kitlesi kötü etkileniyor.
  11. Rennes

Sınavlar 03 Mayıs'da Yapılıyor!

Ne ka komik, ne ka komik.
  12. Rennes

Cabbar Paşa(kuş olan) albümü

Hangi kuş?
  13. Rennes

Çalışasım gelmiyor ne yapmalıyım

Çalışcan güzel kardeşim başka yolu yok sen sonuna kadar yapabildiğini yap gidebildipin yere kadar git en üst sınırına kadsr ulaş sınavda da yap. Bu kadar.
  14. Rennes

Valorant'ın Birinci Yaşı

Amin ecmain, güzel kardeşim. La galibe illallah!
  15. Rennes

Valorant'ın Birinci Yaşı

Arkadaşlar CS gibi kaç yıllık bir oyunla daha 1 yaşına yeni grimiş bir oyunu karşılaştırmak saçma. CS'yi tahtından edecek oyun gelmesi zor. Fortnite için dediler vız, PUBG için dediler tırıs, bunun için de diyorlar bu da vız gelir tırıs gider.
  16. Rennes

En sevdiğiniz forum üyesi kimdir?

Çok var nasıl yazayım şimdi?
  17. Rennes

18 Yaş Altı Para Nasıl Kazanırım?

IĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞ
  18. Rennes

Gelecekten hiçbir umudum yok

Hayılrısı be kankam her şey de bir hayır vardır.
  19. Rennes

Devletin 5.sınıftan itibaren PYBS sınavını kazananlara verdiği burs 11.sınıfa kadar girebiliyorsun ve 12.sınıfn sonuna kadar alabiliyorsun. Ama maddi durumuna da bakılıyor, iyiyse sınava giremiyorsun.
  20. Rennes

Dostum millet gerçekten söylüyorum aç, bu zor zamanlarda babanın da üstüne fazla gitme mümkünse kendin çalış yazın al. Allah'a şükür benim PYBS bursum var 4 yıldır her şeyimi kendim alıyorum mesela.
Top Bottom