Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Valorant girerim:
İnsta pickçiler: Selamın Aleyküm.
İnsta pickçiler: Selamın Aleyküm.
Frankfurt'da da bırakmıyorlar adamın peşini. Londra'ya girmek zorunda kalıyorsun o zamanda en aşağı 70-80 ping çıkıyorÜcretsiz olması kötü
Küçük kanser çocuk kitlesi kötü
1.nin çözümü yok
2.çözümü frankfurt 1 go brr
Ya giriyorum 3 KİŞİ TÜRK NEYSE BİRİDE YABANCI ADAM TWITCHER SONRA Bİ ANDA ÇIKTI MAÇTAN FORTNİTE GEÇTİ SABAHTAN AKŞAMA KADAR SÖVDÜM ODİN ÇEKTİK DİYEDE KARŞI TAKIM ZIRLADI ZATENÜcretsiz olması kötü
Küçük kanser çocuk kitlesi kötü
1.nin çözümü yok
2.çözümü frankfurt 1 go brr
Tr de bile 120 Ping alan bneFrankfurt'da da bırakmıyorlar adamın peşini. Londra'ya girmek zorunda kalıyorsun o zamanda en aşağı 70-80 ping çıkıyor![]()
CAPS KAPAT.Ya giriyorum 3 KİŞİ TÜRK NEYSE BİRİDE YABANCI ADAM TWITCHER SONRA Bİ ANDA ÇIKTI MAÇTAN FORTNİTE GEÇTİ SABAHTAN AKŞAMA KADAR SÖVDÜM ODİN ÇEKTİK DİYEDE KARŞI TAKIM ZIRLADI ZATEN
en zor zamanlarda cs mi pubg mi dönemiydi o günlerdende kurtulduk valorant ve cs go danda kurtulacağız inşallahArkadaşlar CS gibi kaç yıllık bir oyunla daha 1 yaşına yeni grimiş bir oyunu karşılaştırmak saçma. CS'yi tahtından edecek oyun gelmesi zor. Fortnite için dediler vız, PUBG için dediler tırıs, bunun için de diyorlar bu da vız gelir tırıs gider.
sarmıyor beni cs>valo7 Nisan 2020 tarihinde açık beta sürümü ile piyasaya sürülen ve şu anda dünya çapında en çok oynanan oyunlardan birisi olan Valorant'ın birinci yaşı kutlu olsun![]()
Amin ecmain, güzel kardeşim. La galibe illallah!Tek kötü yanı gerçektende ücretsiz olması, bi belli parası olsaydı ciddi ciddi alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
en zor zamanlarda cs mi PUBG mi dönemiydi o günlerdende kurtulduk valorant ve cs go danda kurtulacağız inşallah