Yüce başbuğ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Warband candır hocam.veletler taradından işgal edildiği için oynamıyorum
Warband candır hocam.veletler taradından işgal edildiği için oynamıyorum
her ne kadar ben sevemesemde cs go dan kurtulmamızı sağladı o yüden eyw riot ab7 Nisan 2020 tarihinde açık beta sürümü ile piyasaya sürülen ve şu anda dünya çapında en çok oynanan oyunlardan birisi olan Valorant'ın birinci yaşı kutlu olsun![]()
kafirler hainleroh. sakaydı arkadaslar. london da berbat ıngılız cocuk dolu gelmeyın.
kabul ama 10 000 vpKeşke bugüne özel istediğimiz skini markete getirebilsek yada direk gece pazarı.
ben baya londrada oynadım takıma maks bir çocuk geliyordu o da iyi oynuyordu belki rankla alakalıdıroh. sakaydı arkadaslar. london da berbat ıngılız cocuk dolu gelmeyın.
zatewn diyen yok o zevklere bağlı değişir ama csgo onun yüzünden çok az oynanmaya başladıBu arada arkadaşlar ben oyun CS'den iyi demedim![]()
en azından hile çok az varCs>Valo (!)
Sadece bana mı az hile geliyor ? 10 maçın 1inde hile geliyor sadece.en azından hile çok az var, cs de 10 maçın 15 inde hile var
![]()
6 tane rozetim var 5 maçın 2 sinde en az geliyor mid geçirtmiyor adam , 10 maçında 1 hile gelmesi bile kötü amaSadece bana mı az hile geliyor ? 10 maçın 1inde hile geliyor sadece.
Valoda oynamassın be (!)7 Nisan 2020 tarihinde açık beta sürümü ile piyasaya sürülen ve şu anda dünya çapında en çok oynanan oyunlardan birisi olan Valorant'ın birinci yaşı kutlu olsun![]()
Faceit gir.en azından hile çok az var, cs de 10 maçın 15 inde hile var
![]()