Neler Yeni

Öneri ₺1,5K'ya Konforlu Oyuncu Kulaklığı Önerisi

phopshen

80+ Bronze
Kontrolcü olayı beni de biraz rahatsız ediyor, yıllar önce kullandığım kulaklığım da kontrolcü yerinden ikiye ayrılmıştı kablosu. Kulaklığın plastiği üzerinde ses tekerleğinin olmasını tercih ederdim esasen.
Havit ve Redragon vs. güzel, f/p markalardır; kaliteli ürünleri mevcut ama bir Logitech ayarında değiller tabii.

G432'nin kafa bandı epey rahatsız gözüküyor, üst plastiği falan epey kalın duruyor. Daha önce bu yapıda kulaklık kullanmıştım oradan biliyorum. Konforu nasıldır sence?
bence hoş kafamın yapısını alıyor bir de kendi etrafında dönebiliyor onla beraber oturuyor çok rahat. kafa bandı ben hep aynı kullandım uzun oturuslar sacı hafif bastırır. ve o da her kulaklıkta olur diye düşünüyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Lloyd
bence hoş kafamın yapısını alıyor bir de kendi etrafında dönebiliyor onla beraber oturuyor çok rahat. kafa bandı ben hep aynı kullandım uzun oturuslar sacı hafif bastırır. ve o da her kulaklıkta olur diye düşünüyorum
Kafayı ağrıtmıyorsa sorun yok o zaman, şahsen ben çok sıkıntısını çektim onun. Hatta bir ara hafif göçme oluştu sanırım baskı oluşan yerde, hala hissediyorum ufaktan kafa derisinde.
Teşekkür ederim yorum için.

phopshen

80+ Bronze
Kafayı ağrıtmıyorsa sorun yok o zaman, şahsen ben çok sıkıntısını çektim onun. Hatta bir ara hafif göçme oluştu sanırım baskı oluşan yerde, hala hissediyorum ufaktan kafa derisinde.
Teşekkür ederim yorum için.
fazla takarsan göçme olur benim işim bilgisayarda olduğu için kulaklık da şart oluyor. sonuçta da göçme var

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Lloyd
fazla takarsan göçme olur benim işim bilgisayarda olduğu için kulaklık da şart oluyor. sonuçta da göçme var
Olabilir doğrudur, göçme mevzusu kulaklıktan kulaklığa değişiyor bence. Zamanında HP H360G ve H310 kulaklıklar kullandım. 1-2 saat falan bile takınca kafama ağrı giriyordu. Precog'da öyle bir şey olmadı en azından. Benim de işim bilgisayarda, mecburi günde birkaç saatten fazla takıyoruz ama artık biraz olsun konforlu olanını bulmaya çalışıyorum olduğu kadar. Bundan da rahat edemezsem yaşantıma IEM kulaklıklarla devam edeceğim gibi duruyor ))

Top Bottom