Arama sonuçları: *

1. SEmrey

%89 pilli iphone Alınır mı?

14 Pro kullanıyorum pil sağlığımda %81 ortalama bu şekilde çıkartıyor. 7 saati görür.
  2. SEmrey

A101 çalışanlarının ismi gözüküyor mu

2 güne zaten taşınıyorsun ve fırsat olmadı diyorsun. Taşındıktan sonra umarım içinde kalmaz ,fırsat yaratabilirken olmadı diyorsun
  3. SEmrey

17 Yaşında Alkol Tüketirken Polise Yakalanırsak Ne Olur

Yaştan çok sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorumda açık alanda içmenin cezası var en kötü oradan öttürürler sizi
  4. SEmrey

Çiğ Köfte Dürümü 70TL Olmuş

1,5tl ye çiğköfte dürüm yediğimi hatırlıyorum
  5. SEmrey

Lolde panelle tehdit ediliyorum.

Bende bir kişi panel kullanırken ekran videosuna almıştım. Üstüne instagramınıda bulmuştum elimde hala video duruyor. Zaman harcamadan bir yere bildirebiliyor muyum? Polise gitmeden mesela. Bu olayda discord kapanmadan önce yaşanmıştı. Ama elimdeki video ile çocuk garanti gidici.
  6. SEmrey

Sansar Salvo tutuklanmış arkadaşlar

Adam twitterda bi kaç gün önce delirdi 1 günde 50-60 tane twitt attı. Bi tane attığı twitte videolu şekilde ben bunu sizin yüzünüzden içiyorum diye gösteriyordu. Hassas terazi küçük bir detay sadece
  7. SEmrey

Yetimhanede büyüyen çocuk

Haklısın bu daha mantıklı vaz geçtim öbür yatırımdan
  8. SEmrey

Yetimhanede büyüyen çocuk

niye garip ki anlamadım. Gayette mantıkle geleceğe yatırım.
  9. SEmrey

Malum Serinin Part 3ü gelmeli mi

İlk 2 red'de zaten komple konuşmayı bırakırdı. Bence onunla senin arasında bi elektrik var ama tam çözememiş o da, BENCE BU YIL O YILDIR HOCAM
  10. SEmrey

7. Sınıf ailem yüzünden hiç ders çalışasım gelmiyor

Aile bu iyiliğini ve geleceğini düşünerek sana baskı kuruyorlarlar ama bu senin kafanı (psikolojini) bozuyor yavaştan, zamanında bana'da öyle yapmışlardı ben çok takmamıştım zaten derslerlede aram yoktu lise sınavına girince meslek lisesini kazanabilmiştim. Eğer ders çalışmaya hevesim olsaydı ve...
  11. SEmrey

İğrenç espriler yapın da eğlenerek mesaiyi bitirelim

Şimdi soğuk savaşlardan sayarsam, gece katliam yaşanır burada. En iyisi izlemen olacaktır. 1733495740 Bunlarda efsane hocam, aman ban yemeyelim.
  12. SEmrey

Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?

BAŞARAMADI. Büyük oyunu çözdüler.
  13. SEmrey

Okulda Bilgi İşlemci Olarak Çalışıyorum Merak Ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Sana'da illa dek gelmiştir ya. Sadece bana denk gelmesin lütfen. Sınıfta hoca monitörü açıyor ama akıllı tahtanın tuşuna basmamış beni arıyordu. böyle saçma sapan şeylerde yaşadım
  14. SEmrey

O tür şeyler bende'de oluyordu. Hoca konferans salonunda projeksiyonu açmış. Beni arayıp şey diyor Emre bilgisayarı açtım ama görüntü gelmedi. Bende bi bakıyorum projeksiyon açık ama bilgisayarın açma tuşuna basmamış
  15. SEmrey

Araştırmalarıma göre IT işinde ilerlemek istiyorsan Açıktan Bilgisayar Programcılığı yararına oluyor bende o yüzden bu bölümü seçtim. Sana bunu söyleyen abinin kafası kırık olabilir. İşi Biliyorsan bakmıyorlar ne demek. Sıfırdan bi yere başvuru yapacaksın, adamlar senin cv'ni incelerken bi...
  16. SEmrey

Dokuz rakamı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mete çık dışarıya dolaş
  17. SEmrey

Yaşına göre iyi hocam allah daha çok kazandırsın, kendini geliştirmeye bak ben şu an 20 yaşındayım ve açık üniversiteye yazıldım. Sende bunu yap. 1733492486 Ben elektirikten anlamadığım için hiç bakmadan adamları çağırıyordum. Ama atıyorum data kablosunda sıkıntı varsa hemen pense ile kesip...
  18. SEmrey

Bende 2 Yıl özel bir üniversitede Bilgi Teknolojilerinde Tam zamanlı çalıştım ve dediğin gibi orada'da hepsi aynı, yalnız işin içine sunucular'da giriyordu ve ayriyetten kablo çekim işlerine bizde elektrikçiler yapıyor. Adamlara şu kata şu kabinete çekin ve keystone atın diyorum öyle işliyordu...
  19. SEmrey

Discord'u Nasıl Açabilirim

Sağ olasın çok yararlı oldu.
  20. SEmrey

Discord'u Nasıl Açabilirim

Merhaba, Amacım ping değeri yükselmeden pc üzerinden discord'u kullanabilme ve bunu programsız yapmanın bi yolu varmıdır? Eğer var ise anlatımlı ya da video paylaşabilir misiniz? Yoksa'da en güvenilir ve en sabit ping değerlerine sahip yöntem nedir?
Top Bottom