Sansar Salvo tutuklanmış arkadaşlar

Sansar Salvo

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,105
Kliplerinde uyuşturucu madde kullanımını özendiriyormuş sözde.. Harbiki adam çocuklara şarkılarında kötü bir şey olduğunu kullanmaması gerektiğini anlatıyor. birde evinde madde bulunmuş bariz kullandığı belliydi ama bence o kadar it kopuk varken ekincan arslan tutuklanmamalı.

Kliplerinde uyuşturucu madde kullanımını özendiriyormuş sözde.. Harbiki adam çocuklara şarkılarında kötü bir şey olduğunu kullanmaması gerektiğini anlatıyor. birde evinde madde bulunmuş bariz kullandığı belliydi ama bence o kadar it kopuk varken ekincan arslan tutuklanmamalı.

kullanması ve klıpler vesaıre vesaıre denetımlı cıkabılırdı ama hassas terazı cok sıkıntı yaratıyor.

kullanması ve klıpler vesaıre vesaıre denetımlı cıkabılırdı ama hassas terazı cok sıkıntı yaratıyor.
kullandığını bir keresinde ağzından kaçırmıştı ama her şarkısında satıcı olmadığını vurguluyor. "Sicilimde yazabilir satıcı değil içici :D"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

artık internette aratıldığı zaman torbacı adı altında çıkması koydu.

Son düzenleme:
Sarkıda bundan bahsetmek suc olmamalı cunku kultur bu ıllegalden gelme

Hassas tartı yuzunden sıkıntıda adam sabah aksam ögünlerini methle yapıyor sadece skunkla degil

favori türk rapçimdir kendisi ah be psikopat yazar

Keşke yasanmasaydi şöyle abuk subuk rapcilerin arasında şarkıları ilaç gibi geliyordu umarım cikar

Keşke yasanmasaydi şöyle abuk subuk rapcilerin arasında şarkıları ilaç gibi geliyordu umarım cikar
Denetimli serbestlik yakmış en az 3 sene yatar diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle diye diye harbiden de hem fıttırdı hem bu mevzuları yaşadı içeride umarım kendisini yok etmez
Sonu iyi olmacak gibi en az 3 sene yatar diyorlar.

Adam twitterda bi kaç gün önce delirdi 1 günde 50-60 tane twitt attı. Bi tane attığı twitte videolu şekilde ben bunu sizin yüzünüzden içiyorum diye gösteriyordu. Hassas terazi küçük bir detay sadece

Adam twitterda bi kaç gün önce delirdi 1 günde 50-60 tane twitt attı. Bi tane attığı twitte videolu şekilde ben bunu sizin yüzünüzden içiyorum diye gösteriyordu. Hassas terazi küçük bir detay sadece
Evet pipe çekerken ST atmıştı, kendi kendini yok etti.

psikopat yazar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,797
Üyeler
173,725
Son üye
hatice61
Geri