Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Dertleşmek için falan

hayatta bazı şeyleri eksik bırakıyorum , değer vermem gereken şeyden uzaklaşıyorum zamanımı boşa harcıyorum müzik ve oyuna bağımlı birisiyim . hayattaki önem sırasını bi türlü koyamıyorum daha doğrusu oluşturamıyorum
  2. SadeceBirisi.

Çiğ Köfte Dürümü 70TL Olmuş

at eti olsada bu fiyat olmaz büyük ihtimal ..
  3. SadeceBirisi.

Sıkılınca insan ne yapmalı?

insta sayfası aç ve sıkıldıkça video at random da olur bi konu hakkındada olur en azından ileride bakınca değeri olan bişey olur
  4. SadeceBirisi.

Kaskolu arabayla kaza yapıldığı zaman ne yapılmalı

basamaklara göre fiyat değişiyor bu basamaklar aracın yılı / kaza geçmişi ve sigorta ücretide sürücünün geçmişiyle ilgili
  5. SadeceBirisi.

Fobin nedir

Eskiden yükseklikti sonradan uçurumlarda stresimin azaldığını farkettikten sonra geçti , sanırım şuan bi tek patlayıcıdan korkuyorum o korkumuzda bu yaz deneyerek yeneceğim onun dışında sanırım yok
  6. SadeceBirisi.

Dopamin Orucu İşe Yarar Mı?

yarar ama sabit yapman lazım ben 2 sene önce yaptım pskolojik olarak aşırı rahatladım telefonu sadece alo ve müzik dinlemek için kullanmıştım
  7. SadeceBirisi.

Yemeksepeti ile kavga edip mekanı bastım

son kısmı okuyana kadar ciddi ciddi okudum.. sarıyor bu arada o bizza hangisi bizim burda o kadar malzeme koymuyorlar düz büyük boya
  8. SadeceBirisi.

Evde atom bombasi nasil yapilir

kayada bişeyler var hocam kapak gibi içinden bişey çıkarsa %20 vergisini öderim (kendimde inanmadım dediğime)
  9. SadeceBirisi.

Evde atom bombasi nasil yapilir

kaya patlatacak düzeyde patlayıcı yapımınıda analtırmısın yazın aktivite olarak yapacağım
  10. SadeceBirisi.

Allah neden her şeye karışıyor?

Allah onlara karışmıyor sorun şurada bize 1400 yıldır İslamiyet ayağına arap kültürünü yedirdiler
  11. SadeceBirisi.

Nasıl At Bayıltabilirim?

kesin sucuk yapacak la dağda at kalmadı her yaz onları izleyerek yürüyüş yaptım koca yaz atları görmem bir elin parmağını geçmez yeter
  12. SadeceBirisi.

Bir bedensel engelli evden nasıl bir iş yapabilir

tek bir denemeyle olmaz hocam yazın başında oyun içeriği temelli hesap açtım baktım tutmuyor hem de uğraştırıyor şuan müzik sayfam var bu ağustosun 27 sinde başladım 3.5 ay olmuş şuam 60.5k takipçisi var yılbaşına 70/75k takipçi ile girmeyi düşünüyorum .
  13. SadeceBirisi.

Forumda konu nasıl slinir?

-yada siler
  14. SadeceBirisi.

Yeni Uygulama Fikrim Hakkında Görüşleriniz

okula giderken yazdıydım biraz bozuk bi cümle olmuş spotify gibi dediğin olursa müq olur
  15. SadeceBirisi.

Yeni Uygulama Fikrim Hakkında Görüşleriniz

reklam yaparım bedava 60k takipçili insta hesabından ve ilk üyeleri olurum bide bize özel favorilerimi videoların varsa tadından yenmez
  16. SadeceBirisi.

Yok Böyle bir cehalet

Fiziksel hasar için demiş watman a yapacak bişeyi yok
  17. SadeceBirisi.

Yok Böyle bir cehalet

anladım geçmiş olsun
  18. SadeceBirisi.

Yok Böyle bir cehalet

2 kere baştan sonra okudum , bu tür cahil insanlarla aynı havayı solumak bile ... o kartı para ibanına geçince mi yaptı yoksa önce mi
  19. SadeceBirisi.

Sasa

Tekrarı olarak belirttim cümlemde
  20. SadeceBirisi.

Sasa

Aslında ses kaydı için küçük bi cihaz alıp belli olmayacak şekilde üzerinde taşırsa tekrarında kanıt olarak kullanabilirsiniz belki
Top Bottom