aşka inancımı kaybettim sonra psikolojik soruınlarım ortaya çıkmaya başladı uyku problemleri davranış bozuklukları kalbimde ritim bozukluğu var yüksek ihtimalle astımım var günde 3 paket sigara içmeye başladım öyle iyi gidiyo hayat
hayatta bazı şeyleri eksik bırakıyorum , değer vermem gereken şeyden uzaklaşıyorum zamanımı boşa harcıyorum müzik ve oyuna bağımlı birisiyim .
hayattaki önem sırasını bi türlü koyamıyorum daha doğrusu oluşturamıyorum
aşka inancımı kaybettim sonra psikolojik soruınlarım ortaya çıkmaya başladı uyku problemleri davranış bozuklukları kalbimde ritim bozukluğu var yüksek ihtimalle astımım var günde 3 paket sigara içmeye başladım öyle iyi gidiyo hayat
bence çok iyi gitmiyor gibi 3 paket sigara her pakette 20 tane varsa günde 60 tane sigara içiyorsun 3-4 yıla nefes almayı bile bırakabilirsin..istersen dertleşebiliriz
hayatta bazı şeyleri eksik bırakıyorum , değer vermem gereken şeyden uzaklaşıyorum zamanımı boşa harcıyorum müzik ve oyuna bağımlı birisiyim .
hayattaki önem sırasını bi türlü koyamıyorum daha doğrusu oluşturamıyorum
hayattaki önceliklerini tamamen kendin için şekillendirmelisin kalbini dinle ve seni en çok ne mutlu ediyorsa onu yap ama bunları yaparken geleceğini de düşün
eksiklerin konusunda da bir işi eksik bırakmak etrafındakileri üzebilir burayı da bir düşün derim hayat çok kısa ve paramızla alamayacağımız tek şey zaman hocam..