Mahmut Yılmaz 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 3,526 24 Aralık 2024 #14 yalnızbiri01 yazmış: Hangi takımlısin kardeş Kayseri mi Devamı için tıklayın... fenerliyim ben ne kayserisi? kayserili bile değilim ki
yalnızbiri01 yazmış: Hangi takımlısin kardeş Kayseri mi Devamı için tıklayın... fenerliyim ben ne kayserisi? kayserili bile değilim ki
E Emirhan5267 80+ Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 369 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim Emirhan 24 Aralık 2024 #15 DoğuamaBatı yazmış: aşka inancımı kaybettim sonra psikolojik soruınlarım ortaya çıkmaya başladı uyku problemleri davranış bozuklukları kalbimde ritim bozukluğu var yüksek ihtimalle astımım var günde 3 paket sigara içmeye başladım öyle iyi gidiyo hayat Devamı için tıklayın...
DoğuamaBatı yazmış: aşka inancımı kaybettim sonra psikolojik soruınlarım ortaya çıkmaya başladı uyku problemleri davranış bozuklukları kalbimde ritim bozukluğu var yüksek ihtimalle astımım var günde 3 paket sigara içmeye başladım öyle iyi gidiyo hayat Devamı için tıklayın...
yalnızbiri01 80+ Silver Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 2,051 Dahası Reaksiyon skoru 674 İsim muhammed samet 24 Aralık 2024 #16 Mahmut Yılmaz yazmış: fenerliyim ben ne kayserisi? kayserili bile değilim ki Devamı için tıklayın... 5-1 deyince
Mahmut Yılmaz yazmış: fenerliyim ben ne kayserisi? kayserili bile değilim ki Devamı için tıklayın... 5-1 deyince