Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

Dosya erişimi engellendi

Bu dosyayı nasıl silebilirim ? Bitdefender dosya parçalayıcı da silinmiyor
  2. Samaeldrazi

5600X B550 anakart BIOS kurulumu için başka işlemci

MSI B550 Gaming carbon wifi anakartım var. 5600X ile kullanıcam ilk önce başka bir işlemci ile ayar yapıp daha sonra 5600x takmam gerekiyor mu. 5600X ile de ayarları yapabilir miyim?
  3. Samaeldrazi

Dianey+ müşteri hizmetleri numarasi

0800 6212127 numaralı telefonu aradım açan görevli kontrol etmek için bekletti.İp adresimi istedi verdim o kontrol ederken benim sorunum kendiliğinden çözüldü. Bu numara doğru numara mıdır
  4. Samaeldrazi

CPS Garanti nasıl ve ülkede çalışıyor mu

Bu garanti nasıl oluyor,Türkiye`de de geçerli mi
  5. Samaeldrazi

Hızlı boy artışı için neler yapmalıyım?

Ben 13 yeni oldum 1.80 boyum neredeyse 1647032758 Bilmem kaç zaman önceye bakarsan Homo Sapienslerin yüzlerine bak zamanla değişmiş evrimleşmiş
  6. Samaeldrazi

Rica ederim
  7. Samaeldrazi

Devlette çektirdim bölümünü bilmiyorum ama röntgene gitseniz el bilek deseniz anlarlar babam öyle dedi hemen çektiler
  8. Samaeldrazi

Ne kadar daha büyürsün gösteriyor orda gerçekleşen kemik gelişiminden gelişimin tamamlandı mı yoksa devam mı ediyor anlaşılıyo ben daha 2 gün önce çektirdim. 1647030284 İşte bu arkadaşın dediğinden bahsediyorum
  9. Samaeldrazi

Uzayacağın yoksa istediğin kadar uğraş çok bi faydası olmaz ama istersen el bilek röntgeni çekebilirsin
  10. Samaeldrazi

MacFit 13 yaşı alır mı

MacFit veya diğer Sakarya spor salonları 13 yaşındaki birini kabul eder mi ? Sporcuyum o yüzden vücudum dayanıklı olsun istiyorum.
  11. Samaeldrazi

Düz tabanı olan 19 yaşındaki biri için iş önerisi

Valla benim babam doktor olduğu için arkadaşına gittim.
  12. Samaeldrazi

Spor dahi yapıyorum tabanlığı 1 tane aldım o çok iyi değilmiş onu evde,asıl iyi olanı ayakkabıda kullanıyorum bir ağrı çekmiyorum belki senin düz tabanlık seviyen ileridir.
  13. Samaeldrazi

Bu parçaları kaçtan satabilirim

Yok satmıyorum bişi
  14. Samaeldrazi

Doktora git gayet iyi bir iş bendede düz taban var.
  15. Samaeldrazi

Bu fiyattan bunları aldım kaça satmalıyım

Dolar 8 iken bu ürünleri aldım size tablosunu veriyorum. Şuanki dolar fiyatından satmam lazım kar etmek için CPU Aldığım fiyat: 350 Dolar = 2800 TL Şuanki Dolar ile = 4900 Ana Aldığım fiyat 237 Dolar = 1900 TL = 6700₺ Şuanki Dolar ile =...
  16. Samaeldrazi

Çok dedin kazıklamıyım 4 e veririm
  17. Samaeldrazi

MSI MAG CoreLiquid 240R V2 MSI MPG A850W GOLD MSI MAG Forge 100R Kasa MSI Spatium M390 500GB Samsung 980 1TB Team T-Force Vulcan 16GB 3200mhz Corsair Dominator Platinium 3200mhz CL16 MSI B560M PRO-E Anakart Intel Core i5-11400F MSI MPG B550 Gaming Carbon Wifi Bütün hepsi sıfır,bazıları bende...
  18. Samaeldrazi

Gülsem mi ağlasam mı ?

Ağlamanın bir olayı yok gülersen de bişi değişmez.
  19. Samaeldrazi

Avrupa Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Gelişmişler.
  20. Samaeldrazi

Avrupa Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

bizi kıskanıyorlar.
Top Bottom