Arama sonuçları: *

1. Shadow™

Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

Hazar hem hesabını kaybetti hem de...
  2. Shadow™

ALLAHI KİM YARATTI ? (Çok İlginç Zuhruf Suresi ! )

Sen şeyde dersin şimdi"Allah yaratanın olmadığını telkin ediyor Allah'da ateist"
  3. Shadow™

Allah'ın bal arısıyla olan hatalı konuşması ?

Şu konuşmandan bile kaç yaşında olduğun belli oluyor."Tartışamıyorum en azından, seviye,önyargı muhabbeti yapayım da belki en azından bir başarı olarak gördüğüm;sinir etmeyielde etmiş olurum."😂😂😂 Burada saçma sapan konuşacağını git araştırma yapmayı öğren.Cahil olmak suç değil uzun süre bu...
  4. Shadow™

Konuyu anlamak diyorsun.😀 Araştırmak diyorsun.😀 Şu hayatta kendini geliştirmek için hangi konunun araştırmasını anlayarak,mantık süzgecinden geçirerek yaptın anlatsana biraz?Ben sana dediğimi de dediğinide anlatırdım da şu kafada olan birisinin anlayabileceği alan şaklabanlık.😀
  5. Shadow™

Sizi seçerek gönderiyorlar sanırım?Bu yazdığı cidden mantıklı bulup soruyor musun😀 1763065882 Ateistliği marjinallik sanıp bomboş konu açmaya devam etmesine rağmen bazılarınız buna cevap verme ihtiyaci duymuş.😂Sonraki açacağı konu ne derece bir komedi olucak bakalım.
  6. Shadow™

Endonezya’da dinazor görüntülendi 😱😱😱

Sübhanallah 🤲☝️🥺
  7. Shadow™

Itopyadan sistem alarak hata mı ettim ne yapacağım bilmiyorum

He güzel fiyat o zaman, hayırlı olsun dostum. Hocam bu firma 1 kişi için kendini rezil etmez.Kocaman firma hadi çok zor ihtimal fakar bir şey oldu diyelim yenisini gönderirler, rahat olun.
  8. Shadow™

Fiziksel Ekran Kartı Devri Bitebilir Mi?

Nvidia GPU üretmek yerine ilerleyen zamanlarda çıkan yeni seri ekran kartlarını(6.000,7.000,8.000) sadece"Geforce Now"üzerinden satarmı sizce?Bunun birde Sony versiyonununda olabileceğini düşünüyorum.Sony çıkaracağı serilerde sadece dijitale bağımlı bir şekilde piyasa yapabilir mi?
  9. Shadow™

41.000TL bana biraz fazla geldi...
  10. Shadow™

Ne kadara aldın?
  11. Shadow™

Sizi hayata bağlayan şey nedir ?

Valla beni bilmem ama @İsimbulamajim adlı kişiyi,İ5 14400F hayata bağlayacak.🥲
  12. Shadow™

Kendinize verdiğiniz sözleri tutabiliyormusunuz

Daha düzenli çalışmaya başlamadım, hayırlısı diyorum.😀 Bir kaç sorunu giderebilirsem çalışmaya başlayacağım umarım.
  13. Shadow™

Forumdaki uyarı ve uyarı puanları hakkında sorum var.

16 tane uyarı yedim fakat hâlâ hayattayım.Yine de önemli tabii ki, bir süreden sonra uzaklaştırma atılıyor.
  14. Shadow™

Sizinde aileniz böylemi

Benim babamda işte;Lisede takdir almadım diye ahmak muamelesi yapıyor.
  15. Shadow™

Forumdaki uyarı ve uyarı puanları hakkında sorum var.

50 uyarı yiyen elemanlar nerede
  16. Shadow™

Kendinize verdiğiniz sözleri tutabiliyormusunuz

Evet,yapamama gibi bir lüksüm yok.
  17. Shadow™

Ailemin Sözünden Dönmesi

Bu nasıl bir tavsiye
Geri