Arama sonuçları: *

1. Shyankh

DONANIM ARŞİVİ vs PC HOCASI

Saçma bi konu olmuş, ne olursa olsun kazanan hep vatandaş, sevmediğin biri biraz bile ucuza sistem çıkarsa adamın nasıl davrandığı, havalara girdiği umrumda olmaz (ki PC Hocasında bu havayı sezmedim, adam da işini güzel yapıyor), o sistemi alanlar kazıklanmaktan kurtulduğu için, güzel bir...
  2. Shyankh

DA Forum Ana Sayfa Reklam Alanı Hakkında

Mantıklı da bilmiyorum ram'i şişirir mi, üşenmesem bir not sayfası hazırlayacaktım da üşeniyorum işte.😀
  3. Shyankh

Bir gün lazım olur diye hazırda tuttuğum siteler, bazılarını böyle yapmadım, bi kenara da yazmadım, lazım olduğu zaman da bi türlü bulamadım, tek çare bu sanırım.
  4. Shyankh

Teşekkürler yanıt için, benim de çok garibime gitti, epey moral bozucu bir yerde.
  5. Shyankh

Tam ortadaki kocaman reklam alanını başka bir yere taşıyabilir misiniz ya, çok kötü yerde olmamış mı arkadaşlar, şahsen çok rahatsız oldum.
  6. Shyankh

Borsa haram mı? (Binomo vs.)

Aslında pek çok etken var, niyetinizden tutun firmanın işleyişine kadar. https://www.google.com/amp/s/sorularlaislamiyet.com/borsa-yani-hisse-senedi-alip-satmak-caiz-midir%3famp
  7. Shyankh

Borsa haram mı? (Binomo vs.)

Ben de caiz değil diye biliyorum, yatırım yapmak istiyorsan değerli madenlere yönelebilirsin. Bankaların altın hesapları falan da caiz değil diye biliyorum, fiziki bir şekilde sende olması lazım aldığın madenin.
  8. Shyankh

Ses Yapay Zekası Nasıl Kullanılır?

Mutlaka denk gelmişsinizdir, Twitch yayıncıların falan ses karakteri taklit ettirip şarkılara ekliyorlar. Bunu nerden bulabilirim? VALL-E mi kullanıyorlar, resmi sitesinden kaldırılmış, GitHub'da buldum ama kullanamadım, kodu çalıştıramadım, hatalar aldım. Kullanan, deneyen varsa...
  9. Shyankh

Wallpaper Engine wallpaper önerisi

Video izlerken buna denk geldim ve hoşuma gitti nereden bulabilirim bu wallpaperı bilen var mı
  10. Shyankh

Uydu alıcısı önerir misiniz

Merhaba arkadaşlar televizyon için youtube a girebileceğim uydu alıcısı arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  11. Shyankh

i5 12400F + RX 6600 3DMark test sonucum

Merhaba arkadaşlar i5 12400f rx 6600 sistemimde aldığım 3dmark sonucu bu şekilde https://www.3dmark.com/3dm/78444185? merak ettiğim i5 11400f rtx 3060 sistemle arasında ne kadar fark var, elinde sonucu olan var mı? karşılaştırmak için başka sisteme sahip arkadaşlar da sonucu paylaşabilir...
Top Bottom