Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Yılbaşı kutlamak günah mı?

yılbaşının herhangi bir dinle ilişiği yok.İsanın doğum günü 25 aralık noel bayramı haram
  2. Sirius Blackw

17 Yaşında Alkol Tüketirken Polise Yakalanırsak Ne Olur

Tüketmek yasak değil diye biliyorum.
  3. Sirius Blackw

Elektronik sigara hafif aroma önerisi

Tercih meselesi tabi haddime değil konuşmak ama sigaranın ne olduğu belli en azından.Likitti kimyasaldı pek güvenemiyorum.
  4. Sirius Blackw

Elektronik sigara hafif aroma önerisi

su topluyor ciğerlere.Sigara iç
  5. Sirius Blackw

Albino kızlardan hoşlanıyorum normal mi ?

Kuş alacağım zaman 10 farklı yer gezdim bulamadım albino adam kız bulmuş ve hoşlanmış.Boşuna yaşıyoruz
  6. Sirius Blackw

Oyun tarihinin en güzel kadınını seçiyoruz !

Hadise nerde
  7. Sirius Blackw

DUST II yi SEL BASTI

Valve deniyor bişeyler
  8. Sirius Blackw

Güvercin sabahtan beri camımda duruyor ne yapmalıyım?

Haplanmıştır.Şaka şaka sakat falan olabilir bize de gelmişti saatlerce put gibi oturdu kanadında sorun varmış.Kaçmazsa al veterinere götür
  9. Sirius Blackw

Sweat nasıl hızlı kurur

peteğin üstünde zaten kurutmayı deneyeceğim.
  10. Sirius Blackw

Sweat nasıl hızlı kurur

İçi pamuklu sweatim var bugün işe giderken bi salaklık yapıp giydim ve bir kaç leke oldu üstünde.Yarın giymeyi çok istiyorum programım var annem şuan makineye attı.Yarın 12 ye kadar kurur mu?Ne yapabilirim kurutmak için?
  11. Sirius Blackw

Çakma marlboro dolandırılmayın

paketi çok güzel kendimi alamadım 1730905821 Doldurmadan daha kötü.Çekiyom çekiyom bişey gelmiyo hissetmiyorum.Camel black devam daha iyisi gelene dek
  12. Sirius Blackw

Çakma marlboro dolandırılmayın

Son 1 haftadır çok görüyorum bu paketi duty free diye satıyorlar ama çakma ne olduğu belli değil almayın derim.Çakma olduğunu bile bile aldım bugün pasajın içindeki yaşlı bir dayıdan paketi görünce hipnoz oldum değerlerine bakınca anlarsınız zaten daldan da kalitesizlik akıyor.2 pakete 200...
  13. Sirius Blackw

Öğretmene bana elleme diyemezmiyim?

yasal olarak tartışılırda bu kadar ana kuzusu olmayın lan isveçrede yaşamıyoruz.Lisede matematik hocam dart tahtasının önüne koyup tahtakalemi fırlatmıştı 5 10 tane sıyırtma döverdi.Her gördüğünde tahtakalemi atıyomuş gibi yapıp köpek gibi gülerdi kansız ama iyi eğitimciydi.
  14. Sirius Blackw

Milletimize hayırlı olsun.

Çok bilgi sahibi değilim ben de ama heykeltraşlık kolay bir meslek değil normal gibi geldi bana
  15. Sirius Blackw

KÖPEKLERDEN NEDEN KORKULUYOR?

Rotu şuan halamlar besliyor.Kangalım kendi köyümde çoban köpekliği yapıyor inan senden çok daha zeki bir hayvan.Şuan da aktif jack russel besliyorum yakında baba olacak kendisi.Kafan basmıyor bazı konulara dar görüslü bir kardeşimizsin seninle tartişmayacağım.Allah sağlık sıfa versin.
  16. Sirius Blackw

Olm şivava bacağını ısırsa bacağın biyerine girer youtube dan eğitim videoları izleyip kendine güvenme bu kadar.Kendi canına da yazık 80 kilo emekli kafkas çoban köpeğinin akşam yemeği olursun dikkat et.Bana da hayvan düşmanı diyemezsin doğru konuş elimden 3 köpek geçti benim inan senden daha...
  17. Sirius Blackw

Çoğunun şiddetle alakası yok.Senin 2 katın yarma bir köpek kapının önüne boydan boya işeyip kendi bölgesi diye sahiplendi mi görürsün.
  18. Sirius Blackw

Babam ile nezaman normalleşebilirim?

15 yaşında sigara içmen hoş değil dostum havalı hiç değil.Hiçbir baba çocuğunun sigara içmesini istemez.
  19. Sirius Blackw

Psikolojimin düzelmesi için her şeyi denedim.

Bu 1 milyon TL si olan arkadaş değil mi
  20. Sirius Blackw

Köpeğime isim önerileri

Bizimki zeus
Top Bottom