Polislikte olur hocam benim için ama çalışma ve görev saatleri nasıl onu bilmiyorum pekNe istiyorsan onu yap salla aileni
Kendi isteğin ne dersen antrenörlük eğitimi istiyorumNe istiyorsan onu yap salla aileni
besyo girPolislikte olur hocam benim için ama çalışma ve görev saatleri nasıl onu bilmiyorum pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi isteğin ne dersen antrenörlük eğitimi istiyorum
önü açık değil diyorlar, onun yanında otomotiv teknolojisini istiyorum onlara dedim kötü gözle bakmadılar, zaten küçüklükten beri arabalarla içli dışlıyım.besyo gir
Hangi bölümü oluyorsun?Arkadaşlar selam son sınıfım aile polislik okumamı istiyorlar fakat ben pek istemiyorum pek bilgi sahibi değilim bu konuda, önerilerinizi bekliyorum.
Ne istiyorsan onu yap salla aileni
güzel sanatlar ama kesinlikle ve kesinlikle müzikle ilgili bir şey düşünmüyorum.Hangi bölümü oluyorsun?
Ailen istedi diye hayatın boyunca sevmediğin bir işi mi yapacaksın dostum anlama özürlüsü müsün?Kanka sen 17 yaşındayken falan bıçak çekiyormuşsun ailene, doğru mu?
Ailen istedi diye hayatın boyunca sevmediğin bir işi mi yapacaksın dostum anlama özürlüsü müsün?
Bence her 2 taraf da direkt olarak istediğini yapmamalı. Mesela çocuk bir mesleği istiyorsa onu iyice araştırıp,ailesine ve çevresine soruşturup anca öyle yapmalı. Aile de direkt olarak sen bunu okuyacaksın dememeli."Dostum" hangi çocuk daha ergenliğe girmeden ailesine bu konuda kafa tutabiliyor? 16 yaşındaki çocuğun kararına mı bırakacak ailesi geleceğini? Hadi abicim yatın uyuyun ya.
16 yaş yanlışım yoksa lise 2-3 e denk geliyor bu yaştaki çocuk bir şeyleri idrak edebilir ne istediğinide bilir diye düşünüyorum canım."Dostum" hangi çocuk daha ergenliğe girmeden ailesine bu konuda kafa tutabiliyor? 16 yaşındaki çocuğun kararına mı bırakacak ailesi geleceğini? Hadi abicim yatın uyuyun ya.
16 yaş yanlışım yoksa lise 2-3 e denk geliyor bu yaştaki çocuk bir şeyleri idrak edebilir ne istediğinide bilir diye düşünüyorum canım.