Arama sonuçları: *

1. StarWars

Favori Yaz Meyveniz Nedir?

Şeftali usta tek geçerim
  2. StarWars

Çocukken yaptığınız en büyük başarı neydi? (0-13)

11 yaşındaydım sanırım henüz oran orantı konusunu işlememiştik ben 2019 yerel seçimleri sonucunu sandıklar %30 dayken bilmiştim :D
  3. StarWars

En sevdiğiniz Metallica şarkısı?

Güzeldir severim 1690575065 Hocam sen söyledin albümü dinlemeye başladım direkt :D Biraz da fikir almak için açtım konuyu çok ilgim yoktu yeni oluşmaya başladı 1690575093 Albüm olarak dinlemeye ilgim yoktu bilindik şarkıları dinler geçerdim genelde 1690575337 biraz yanlış anlattım tekrar...
  4. StarWars

En sevdiğiniz Metallica şarkısı?

Soru başlıkta bakalım forumda kaç metalci var :D
  5. StarWars

Takıntılı McQueen fanıyım ne yapmalıyım ?

Arkadaşların halt yemiş boş ver KAÇÇÇOOVV
  6. StarWars

Karşı cinsle aranız nasıl?

bir kaçı hariç fena değil, ha ilk konuşmayı iyi açarım iletişim yeteneğim yüksektir
  7. StarWars

Ekrem Imamoğlunun Yaptığı El Işareti

Dostum ben HDP li de değilim CHP li de illaha ki açıklayayım ben ilk tur için inceyi 2. turda erdoğanın karşısındaki adayı destekliyorum allah allah. İlla söyleteceksiniz.
  8. StarWars

dostum ben chp li değilim bunu savunmuyorum zaten. Demirtaş adil yargılanarak geleceğine karar verilmelidir. Sadece Dilek hanımın yaptığı harekette bir problem yok.
  9. StarWars

ben bunda bir sorun göremiyorum ayrıca zafer işareti hdp nin değil winston churcill indir
  10. StarWars

Cinsel Organda Aşırı Kaşınma

Neyin matematiğini yaptınız be abi gitsin doktora ne olacak enfeksiyon kapmıştır ilişkiye girmediyse korumadan bir şey olmaz korkmasın :D
  11. StarWars

2000-2500 TL Bütçede Ayakkabı

Çok tercih ettiğim bir tür değil ama düşünebilirim <3
  12. StarWars

2000-2500 TL Bütçede Ayakkabı

Bu bütçede bir ayakkabı arıyorum, günlük giyim için arıyorum 17 yaşındayım. Arkadaşlarım airforce falan önerdi ama başka önerilerde görmek istiyorum önerilerinize açığım arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  13. StarWars

En Geç Gelen Yemek Siparişiniz Nedir?

saat 2 de söyledim 6.40 da gelmişti :D
  14. StarWars

Bir insan neden Atatürk'ü sevmez?

Davarlar çünkü.
  15. StarWars

Kavgada güç mü önemli teknik mi ne yapılmalı

Kilit noktaya vur güçlü bir şekilde bu çene olabilir, karın boşluğu olabilir, diz kapağına tekme olabilir ya da burunun tam yanına olabilir
  16. StarWars

3 aylık manitaya ne alınır?

Ashwaganda al stresi azalır
  17. StarWars

Steam hesabımın değeri

Piyasasını bilmediğim için siz değerli üyelere soruyorum bilmiyorum yani yanlış bir hamle yapmak istemedim sadece.
  18. StarWars

Steam hesabımın değeri

Arkadaşlar neden kafanızda üyelere saldırmak var anlamış değilim? Dalga geçmek falan? Ben 3500 TL ye satıyorum bile demedim. Oyunların toplam değeri 3500 TL ediyor kaça satabilirim demişim.
  19. StarWars

Steam hesabımın değeri

Hayır istiyorum demedim. Oyunların toplam değeri 3.5k ediyor dedim. Kaça satabilirim dedim. NOT: Henüz God Of Warın zamlanacak halini ekledim kafamda ortalama bir değer belirterek
  20. StarWars

Steam hesabımın değeri

https://steamcommunity.com/profiles/76561199181522581/
Top Bottom