Mesut Yılmaz
80+ Bronze
Hayal dünyalarına bir gezinti 3 sayfa boyunca.
Önce eth cüzdanı oluşturmanın sonra eth'leri transfer edebilecek bir binance hesabı gerekli eth'leri binanceye aktardiktan sonra binance tr ye geçireceksiniz sonrasında da banka hesabınıza geçirebilirsinizHocam yaptığınızda parayı nasıl çektiniz? Babanızın kartı ile falan mı?
11 yaşındaydım sanırım henüz oran orantı konusunu işlememiştik ben 2019 yerel seçimleri sonucunu sandıklar %30 dayken bilmiştimBaşlıkta yazdığı gibi. Benimki 11 yaşımda internetten satış yapıyordum. (0-13)
5. Sınıfta denemede ilde derece yapmıştımBaşlıkta yazdığı gibi. Benimki 11 yaşımda internetten satış yapıyordum. (0-13)
Hocam bir sorum daha var ilk satışınızı nasıl yaptınız merakımdan soruyorum.Önce eth cüzdanı oluşturmanın sonra eth'leri transfer edebilecek bir binance hesabı gerekli eth'leri binanceye aktardiktan sonra binance tr ye geçireceksiniz sonrasında da banka hesabınıza geçirebilirsiniz
Hacı şans büyük bir faktör bunun yanında düzgün ürün kaliteli hizmet ve güzel bir reklam gerekiyorHocam bir sorum daha var ilk satışınızı nasıl yaptınız merakımdan soruyorum.