Tmm knk trolluge devam edeceksen kısa kesaynen bende traktor suren muarrem
O hesabı iyi fiyata satarsın bu aradaHiçbir şey başarmamıştım.
17 yıllık hayatımdaki en büyük başarım Threads hesabı açan 100.000.000. kişi olmam @Realhas the Great
edemem hocamKonuyu terk edermisin.
Başarım yoktu derslerim haricinde.Başlıkta yazdığı gibi. Benimki 11 yaşımda internetten satış yapıyordum. (0-13)
Güzel paraya okutulur da galiba insta hesabı da gidiyo otomatikO hesabı iyi fiyata satarsın bu arada
kazand'rmazBizim sınıfta zamanında Filistin'den gelen bir çocuk vardı. Sırf zeki diye kendini bir halt sanıyordu. Halbuki anladığı tek şey ders
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle güzel bi pc olsa Erzurum gibi bir şey yapıp satarsın deli gibi kazandırıyor.
12-13 yaşlarında ben de sizin gibi resim yapıp satış yapıyordum. Çok sağlam paralar da kazanmışımdır. Fakat hepsini ***** gibi oyuna yatırmıştım. Çocukluk kafası işte. Bundan sonra da sınav senem bittikten sonra okurken bir yandan freelance site yapıp para kazanırım.Başlıkta yazdığı gibi. Benimki 11 yaşımda internetten satış yapıyordum. (0-13)
yap'lamaz hocam12-13 yaşlarında ben de sizin gibi resim yapıp satış yapıyordum. Çok sağlam paralar da kazanmışımdır. Fakat hepsini ***** gibi oyuna yatırmıştım. Çocukluk kafası işte. Bundan sonra da sınav senem bittikten sonra okurken bir yandan freelance site yapıp para kazanırım.
Ne yapılamaz ?yap'lamaz hocam