Neler Yeni

Çocukken yaptığınız en büyük başarı neydi? (0-13)

Zepett8

80+ Bronze
12-13 yaşlarında ben de sizin gibi resim yapıp satış yapıyordum. Çok sağlam paralar da kazanmışımdır. Fakat hepsini ***** gibi oyuna yatırmıştım. Çocukluk kafası işte. Bundan sonra da sınav senem bittikten sonra okurken bir yandan freelance site yapıp para kazanırım.
Bende 11 yaşımda freelance şekilde site yapıp satıyordum. Cidden şu NFT işini araştırıcam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

yap'lamaz hocam
Yapılır, Paycell falan var kredi kartı için yapıp satarsın.

mehmettici

80+ Silver
Bende 11 yaşımda freelance şekilde site yapıp satıyordum. Cidden şu NFT işini araştırıcam :D

Yapılır, Paycell falan var kredi kartı için yapıp satarsın.
olmaz

en az garanti bankasinin karti lazim

her site on odemeli kabul etmiyor

Zechion

80+ Silver
Hocam ne yapılmaz ben onu anlamadım ? Sitenin yapılmayacağını mı düşünüyorsunuz ? ,

Kara*

80+ Silver
Cs 1.6 için plugin vs. yapıp satardım veya yeni sunucu kurmuş çömezleri bulup yardım ediyordum hem panel hem para alıyordum. Bunlardan pek kazanmasam bile o dönemlerde cs sunucusu satan bir site vardı (ismini vermek istemiyorum tatsız durumlar yaşadım) ekiplerine davet etmişlerdi, sunucu bakımları v.b falan ilgilen 3-5 kuruş atarız hem yetkinde olur demişlerdi. Kabul ettim ama baya yorucu oluyordu bir nevi yetkili servis gibiydim sonra saldım soğdum baya, boost yapanlar bilir eğlencesine yapmak başka parayla yapmak başka aynı öyle sayılabilir. Kazandığım parayla o dönemler için orta düzey pc aldım galiba sanal olarak başarım bu.

Zepett8

80+ Bronze
Geçtiğimiz aylarda intten 1 aydan kısa sürede 15k kazandım , musiki alanında ilde derecem var , bide eskiden islam ilmihalini şu gibi ezbere bilirdim o küçük yaşıma rağmen
Hocam yaptığınızda parayı nasıl çektiniz? Babanızın kartı ile falan mı?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
eşşek sı yoduk hocam (!)
Cok komik kanka.

Cs 1.6 için plugin vs. yapıp satardım veya yeni sunucu kurmuş çömezleri bulup yardım ediyordum hem panel hem para alıyordum. Bunlardan pek kazanmasam bile o dönemlerde cs sunucusu satan bir site vardı (ismini vermek istemiyorum tatsız durumlar yaşadım) ekiplerine davet etmişlerdi, sunucu bakımları v.b falan ilgilen 3-5 kuruş atarız hem yetkinde olur demişlerdi. Kabul ettim ama baya yorucu oluyordu bir nevi yetkili servis gibiydim sonra saldım soğdum baya, boost yapanlar bilir eğlencesine yapmak başka parayla yapmak başka aynı öyle sayılabilir. Kazandığım parayla o dönemler için orta düzey pc aldım galiba sanal olarak başarım bu.
Benim ki de benzer samp sunucularına 3dsmax dan skin yapıp satıyorduk.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
maxresdefault.jpg

Konudaki fake başarılar süpermiş. Devamını dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,720
Üyeler
169,611
Son üye
h0n0r