Arama sonuçları: *

1. Suleymenis

GTA 5 ONLİNE GİRMİYOR

Bir Ara Bendede oluyordu tr yamadan kaynaklı ama seninki bşkaymış
  2. Suleymenis

Steam kış indirimleri ( 22 aralık 2020 )

Altndakiler İndirime Girin Oyunlar Diye Düşündüm
  3. Suleymenis

Canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz?

Spotify + CS:GO Server'ları 1v1 Mükemmel Gidiyor 1608558225 İyi Fikir
  4. Suleymenis

Steam kış indirimleri ( 22 aralık 2020 )

Hepsi Kötü Reis Bu ne Epic Games'e Laf atıyorduk Bunlar Daha Kötü + Paralı
  5. Suleymenis

Bilgisayarımda Kurulu Olan DLC'lere Nereden Bakabilirim?

AYN saol knka ama 2 katı zor giden geri gelsin yeter
  6. Suleymenis

yok reis o konuda dikkatliydim yazılımsal dolandırıcılık diyorlar ama pc yeni topladım yaani gözüm gibi bakıyorum pc'ye . hep orj indirmeye çalışıyom oyunları zaten keylogger veya o tarza bişiler pcye girmesin diye önlem aldım ve şuanda hal atemiz ayriyetten API Key İle Dolandırılmışım Zaten
  7. Suleymenis

1606995552 Bunun Yanında 300TL lik envanterimide çektiler
  8. Suleymenis

bekle ss atım knk 700TL falandı
  9. Suleymenis

knk bıçağı satıcaktım işte dolar düştü diye satamadım bıçağı artmasını bekledim terardansonra çektiler bıçağı steamden dolandırıldım yaani steam desteğe yazdım dedikleri size yeni bir item göndermemiz o item'in piyasa değierini düşürecektir. yaani sıfır yardım 1606993258 Ama Param olduğu gibi...
  10. Suleymenis

Reis Steamden Alıcaktım Bıç Vardı. Nasıl Hitap Ederim O *****'a Bilmiyorum , Nasıl Yaptı Bilmiyom ama Sonuçta Çektiler Bıçağımı Bu Sebeple Assasin Creed Alamadım Korsan'a Kaldık Diğer Türlü Zaten Bütün Oyunlarım orj. knka bi yardım et be 1606992950 knk dlc ne ben onu bilmiyorum .d iyi olsa ne...
  11. Suleymenis

Tüm dlc leri seçtim zaten orda ama neyse ben biraz daha araştırayım bakim 1606992015 Bu arada herşye için eyw reis saol
  12. Suleymenis

Sağlam İndirden İndirdim Reis Bi Bakayım 1606991872
  13. Suleymenis

Zaten Kısaca Sorunum Başlıkta Assasin Creed III İndirdim (Kaçak Olarak .d) Birde Türkçe Çeviri İndireceğim fakat Çeviri'yi Kurarken Şöyle Bir Ekran Çıktı Pek Bir Bilgim Yoktu Bende Foruma Yazayım Dedim. Lütfen İlgili Biri Yardım Edebilirse Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
  14. Suleymenis

Ana kartlar konusunda Bilgisi Olan Kişiler !biBakailirmisiniz Rica Etsem?

Bilgili Reisler Geldiğine Göre.; Şimdi Abilerim Ben Bu Sene Bilişim Alanına Geçtim. Bir Ders Var "Bilişim Teknolojilerinin Temelleri" Burda İlk Dersimiz Anakarttı Pek Bir Şey İşlemedik ve Anlamadım. Bilgili Reisler Bi Yardım Edi Verin Bea. Bildiklerinizi Yazıverin Anakartlar İle İlgili...
  15. Suleymenis

Hoşçakalın ben gidiyorum...

Nereye Gidiyon Daha Karpuz Kesecektik. :'(
  16. Suleymenis

Benim Okulda Sınavım Var !

Yok ya atladım pencereden ama ing kaçtı
  17. Suleymenis

sdufgkusgdfuy harbi uoydghouıygıohsıf noldu ushfuısfuı lan sgıuhsıuhuf şimdi
  18. Suleymenis

Aga Benim Bugun 3 Tane önemli Sınavım Var Deli Gibi Çalıştım Eğer Kalırsam PC Çöpe Gidecek ve Daha 1 hafta Oldu PC 'yi Toplayalı. Olaya Bakki Annem 2 Anahtarıda Alıp Doktora Gitmiş Evde Telefon Yok. kjdfklgjhskldfj N'olcak Şimdi Annem Kalmam İçin Ferman İmzaladı Nabıcam Ben. Kapıyıda 3 Defa...
  19. Suleymenis

Eğitim Sistemimiz???

yapcak Tek Şey Ülkenden Kaçmak (!)
Top Bottom