Arama sonuçları: *

1. S

Monitör ekranına bakarak namaz kılmak günah mı?

Valla düzetlmeseniz yanlış anlamışım Türkçe anlamını okuyacaktım. Şimdi kılmaya gidiyorum hepinize çok teşekkürler.
  2. S

Çift monitör. 1731950223 Hocam sünnet kılmaya gerek var mı yoksa 3 rekat kılmam yeterli midir?
  3. S

Anladım hocam, yok normal okunuşları ile de okuyabililrim, ama türkçe okumak daha yattı, kolaya asla kaçmam, sormamda ki sebep siz dediniz ya anlayarak okuyun diye ondan sordum. Sünneti yapmama gerek var mı hocam? namaz kıldıktan sonra.
  4. S

Fatiha suresini türkçe okuıyabilir miyim namaz da yani hocam bakarak?
  5. S

Herkese yanıtı için teşekkürler.
  6. S

Dediğim gibi 2 gün de ezberleyemeyeceğim. 1731948561 Kısacası günah yani değil mi. Valla hocam böyle yapacağım rabbim niyetimi biliyor böyle, böyle yaparkta ezberlerim tekrar ede ede. Sonrasın da bakmam. Böyle yapmaz isem kılamam, kendimi biliyorum niyetliyim çünkü.
  7. S

Kendimi bildiğim için böyle konuşuyorum hocam, ondan dolayı siz tabi ezberleyebilirsiniz ama ben siz değilim :D :D gene de teşekkürler.
  8. S

2 günde ezberlemem çok zor ondan dolayı tekrar yapmam lazım. Günah mıdır yani?
  9. S

Hani bilmiyorum ya, hani ilk defa kılacağım demişim ya, güzelce okuyup cevap verseydiniz keşke.
  10. S

Arkadaşlar selam bugün ilk defa namaz kılacağım ilk hangi abdesti almalıyım duşta akşam namazı, evet biraz geç ama ilk defa yapacağım, hevesliydim 1-2 aydır zaten ama hiçbir dua bilmediğimden ezberim olmadığından monitör ekranına bakarak kılsam, seccadeye öyle çöksem, günah mıdır yoksa yüce...
  11. S

Takıntılı aşık olduğum kızı nasıl unutabilirim?

üstünden 1 sene geçecek alıştım unuttum, ama ara sıra bakıyorum. Özlemek mi sevmek mi dersen sevmek değil özlemenin de farklı bir duygusu anı yaşayıp efkarlaşıp geri kapatıyorum, bir tek zaten o var, kızla fotoğrafım, aramız iyiydi güzeldi, feci aşıktım olmadı olmayınca olmuyor çok çabaladım 5...
  12. S

Annem ve babam boşandı ortada kalacağım

Hocam şimdi uyandım günaydın, herkesin yorumları için çok teşekkür ederim, nasıl bir iş bir yere sordum her gün 15 16 saat çalıştırıyorlar kafe, girmeyeceğim oraya ben de insanım size özelden yazayım, yardımcı olursanız çok sevinirim. 1727063329 Olur hocam, yardımcı olursanız çok sevinirim size...
  13. S

hocam 22 23k yeter evi geçindirmeye kız kardeşim de yardım edecek.
  14. S

Ankaradayım 15k kira.
  15. S

Annem çalışmıyor. Hastalığı bulunmaktadır.
  16. S

Hocam dediğiniz şeyler için, ve motivasyon konuşmanız için çok teşekkür ederim, hayat enerjimi kaybetmemeye çalışacağım, kaybedersem de düşünmek istemiyorum çünkü sıkıntılı şeyler olabilir, ama toparlayacağım Allah izin verirse.
  17. S

En azından bu laf içimi rahatlattı.
  18. S

Bana nasıl işkursuz iş bulabilirim onu söyleyebilir misiniz, bazı yerler üniversite mezunu istiyor, şimdi ben açık lise okuyorum aile okutmadı zamanın da sınıfta kalma durumum yoktu, gönderilmedim, çok şükür diksiyonum gayet yeterli ve iyi düzey de, konuşkanım da.
  19. S

Var üyeliğim ama oradan mı buluyorum masabaşı işleri, bir kaç iş sahibinin numarasını aldım wpden yazdım.
  20. S

Hocam onu nasıl bulacağım Ankara'dayım hiç bulmadım yanlış anlamayın ondan dolayı tereddütlerim var diye soruyorum, masabaşı işler nasıl bulabilirim evden çalışma bilgisyardan anlıyorum güzel sistemim de var.
Top Bottom