Arama sonuçları: *

1. Swords

Konser ön satış biletleri fiyat farkı var mı

1733850607 daha bu sabah açıklandı konser biletlerin hemen bitmesi mantıklı değil ön satış diye mi böyle gösteriyor acaba
  2. Swords

Konser ön satış biletleri fiyat farkı var mı

Bir konsere katılıcam. Ön satış fiyatı 4500 tl. Normal bilet fiyatıyla arasında fark oluyormu ? bilgili abiler ablalar cahilliğimi giderirse mutlu olurum.
  3. Swords

Kaliteli Forum Sitesi Donanım arşivi

Ordaki modlar Polis gibi
  4. Swords

Kaliteli Forum Sitesi Donanım arşivi

bu tip konular forumlar arası gerginliğe yol açabilir
  5. Swords

Notlar çok düşük geldi

Hocam herkesin kapasitesi aynı olmuyor. Mat 1 Mat 2 yi bir sözelcide yapar aslında ama çok çalışması gerekir.
  6. Swords

Notlar çok düşük geldi

9.sinifta 92 ortalama yapan bi ogrenci olarak soyluyorum: Gunu gunune ders calis. O gun ne islediysen tekrar et eve gidince. Bunu yapamayacaksan Anadoluda işin yok.
  7. Swords

İnsanlar üzerime çok geliyor.

bunun duzelcegine daur bi inancim yok. sanirim hsysyim boyuncs boylr yasicam.
  8. Swords

Ben kimsenin sinirini bozmam hocam. Derslere çok ağırlık veririm.
  9. Swords

Entelektüel falanda değiller. Zamanında tarih araştırmacılığı yapmış şuandada din araştırmacılığı yapan bir insan olarak alim gibi hissediyorum bazen. Ulan adama afrikayı haritada gösteremiyor.
  10. Swords

TR deki birçok çocuğa göre ırkçılık ve zorbalı kkötü birrşey değil. Bir lisede bunu deseniz yav he he der yarısı. Bu insanlara nasıl ahlak etik falan anlatıcaz acaba. 1730917312 14 yaşındaydım be kuşdaş onu hakedicek napmış olabilirim XD
  11. Swords

hocam bugün biraz yoğundum bakamadım kusura bakmayın. Sinir bozucu ve gıcık geliyomuşum. Onun dışında hiçbirşey söylenmedi. 1730915009 Egede diş hekimliği kazanıp izmire gitmek istiyorum bende
  12. Swords

Oncelikle iyi forumlar. Biraz icimi dokicem. ben 10.sinif ogrencisiyim. Ortaokulun son 2 senesinde zorbalik gordum ve lgsde iyi bi puan yapamadigim icin vasatin alti bi anadolu lisesine gittim. Artik tennefuslerde yalniz olmak istemiyordum. ben yalnizligi asla istemedim. Arkadassizlik olumden...
  13. Swords

Genellemeleri çok fazla uzerime aliniyorum

sahih hadislerin bazilarini okudum kurani okudum
  14. Swords

peygamber dine kural koyamaz zaten peygamberin boyle bir yetkisi yok 1724916392 16
  15. Swords

yani dini bisey degil zaten tam olarak anksiyete kanser gibi fizyolojik bi hastalik 1724916187 bence prygamberij murtedin oldurulmesini gerektigini soyledigini reddediyorsam, peygambere inanmamak degil bu. peygamberi iftiradan korumak. 1724916266 peygambere inanmamak peygamberin yasamadigini...
  16. Swords

hocam ama sahihi buharide bile neler neler yaziyor
  17. Swords

elestirenleri hakli gormuyorum. cok dusunmemin, bana anksiyetemin verdigi bi yan etki teşhisli bi şekilde sosyal anksiyetem var 1724916011 sahte hadisleri redediyor bence zaten
  18. Swords

suniilik ve hadis konusunda saka yaptigini farz ediyorum ozgurlukcu bir insanim ayrica kuranda musriklerden sizi incetecek seyler duyacaksiniz ama sabirli olacaksiniz diyor. ali imran suresinin bir ayetiydi
  19. Swords

Biliyorsunuz turkiyede islamofobi bi hayli arttı. İnsanlar müslümanlara eleştiride bulunup suçlayabiliyorlar instagramda yada başka mecralarda. Ben sorguladım araştırdım ve kuran müslümanı oldum. Ama sünnilere tarikatçılara ahlaksiz muslumanlaea yapilan elestirileri nedense ustume aliniyorum...
  20. Swords

Youtube kanalımı nasıl geliştirebilirim ?

Evet zaten yaratıcı olmak gerekiyor. Beni hatırlıyormusunuz ?
Top Bottom