Swords
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,238
- İsim
- Berat Yapıcı
Biliyorsunuz turkiyede islamofobi bi hayli arttı. İnsanlar müslümanlara eleştiride bulunup suçlayabiliyorlar instagramda yada başka mecralarda. Ben sorguladım araştırdım ve kuran müslümanı oldum. Ama sünnilere tarikatçılara ahlaksiz muslumanlaea yapilan elestirileri nedense ustume aliniyorum. kimseye birsey dayattigim yok. okulda din kitabinda peygamberimiz kelimesini prygamber diye okurum ki, inanmayan birisi varsa bisey dayatmis olmayayim diye. Zaten din ve tarih arastirmacisiyim hobi olarak
sizce bunu nasi cozebilirim?
insanlari umursamamak icin siz neler yapiyorsunuz ?
Allaha söven arkadaşlarıma bile bir şey demiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani Kendimi birine benzetmem gerekirse yasar nuri ozturk olabilir.Biliyorsunuz turkiyede islamofobi bi hayli arttı. İnsanlar müslümanlara eleştiride bulunup suçlayabiliyorlar instagramda yada başka mecralarda. Ben sorguladım araştırdım ve kuran müslümanı oldum. Ama sünnilere tarikatçılara ahlaksiz muslumanlaea yapilan elestirileri nedense ustume aliniyorum. kimseye birsey dayattigim yok. okulda din kitabinda peygamberimiz kelimesini prygamber diye okurum ki, inanmayan birisi varsa bisey dayatmis olmayayim diye. Zaten din ve tarih arastirmacisiyim hobi olarak
Allaha söven arkadaşlarıma bile bir şey demiyorum