Arama sonuçları: *

1. TalhaGnc

Shopi go güvenilir mi

eminmisiniz çünkü şimdi alıcam
  2. TalhaGnc

Shopi go güvenilir mi

arkadşlar bu ayakkabıyı alıcamda bura güvenilir mi? https://shopigo.com/products/nike-blazer-mid-77-white-team-red?_pos=27&_sid=5ebc04e37&_ss=r
  3. TalhaGnc

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

kardeşim aynısını benim babamda yaptı bende 2 hafta önce öğrendim mesajları okuyunca aklını yititirsin müslümanız diye geçiniyolar birde sana üzüldüm bende aynılarını yaşıyorum annem ayrılıcaz diyincede konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyo bunlar tam politikacı işte kendileri soru sorunca net...
  4. TalhaGnc

waflecıya garson olarak alırlarmı

dediğim gibi öenmli olan para değil maksat ortamı öğrenmek tecrübe
  5. TalhaGnc

waflecıya garson olarak alırlarmı

Merhaba herkese bizim burda aşşağı wafleci açıyorlar yaşım 16 sizce konuşsam beni garson olarak alırlarmı para çok umrumda değil maksat hayatı öğrenmek adapte olmak
  6. TalhaGnc

Para Kazanabileceğim Siteler Hangileridir?

paramolsun sitesi var orda görevler var işte ınstada istenilen hesabı takip ediyosun karşılığında para veriyolar 10 üzeri olduğunda kartına çekebiliyorsun bende kullanıyordum güzel site güvenilir
  7. TalhaGnc

Yaptığım ilk site sizce nasıl olmuş :)

burdan para kazanımı reklamla oluyodu galiba
  8. TalhaGnc

anladım hayırlı olsun
  9. TalhaGnc

nasıl yaptın bir siteden hosting mi aldın
  10. TalhaGnc

sizce bu jordan 1 mid alayımmı

Ya ben sana karar ver demiyorum fikir ver diyorum vermiyosanda yazmana gerek yok kardeşim 1624021283 he şöyle yani fikrini belit diyorum adam gelmiş biz niye karar veriyorsun diyo
  11. TalhaGnc

sizce bu jordan 1 mid alayımmı

Arkadaşlar sizce bu jordan 1 mid alayımmı turuncu yoksa başka model bekleyeyimmi teyzem amerikaya felan gidiyo https://www.sneaksup.com/air-jordan-1-mid-se-dd6834-802
  12. TalhaGnc

Arkadaşlar protein tozu

SPOR YAPIYORUM 1.5 YILDIR 1623151966 spır yapıyorum 1.5 yıldır işte beslenemiyorum protein yeterli gelmiyo
  13. TalhaGnc

Arkadaşlar protein tozu

YETERLİ GELMİYO beslenemiyorum kilo alamıyorum
  14. TalhaGnc

Arkadaşlar protein tozu

1.sorum: Protein.oceanda kampanya var bedava protein tozu paket farklı hesaplardan 5 paket aldım şimdi 12.5gr hepsi acaba kaç servis vardır 2.sorum: Yaşım 16 doğru ölcek kullanımında bi sıkıntı olmaz değilmi?
  15. TalhaGnc

250 tl nasıl katlayabilirim

11 tane coin bittorent ve holo bitirdi beni holo 320tllik aldım 128 tl şuan bittorent 220tllik şuan 100lerde bir şey yoksa ripple cardona doge felan baya kar ettimde 2si bitirdi 1622032335 yoo normalde kardayım ama 2 coin bitirdi ve bilgilerim sağlam
  16. TalhaGnc

ya paribudan yaptımda 500 tl zarardayım 2 coin bitirdi
  17. TalhaGnc

olabilir
  18. TalhaGnc

girdim 1600 tl zararadayım bittorent ve holo bitirdi yoksa çok kardaydım 1621947291 kendi yaptığım cool lime satmayı düşünüyorum
  19. TalhaGnc

arkadaşlar 250tl var bende bu parayı nasıl katlayabilirim helal yollardan fikir verebilirmisiniz
  20. TalhaGnc

Aile baskısı kötü psikoloji ders çalış lafı

inşAllah
Top Bottom