Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

İnsanın geçmişi ne ise geleceği o mudur? İnsan değişebilir mi

hocam gel bir de bunu karşındakine anlat ...
  2. TeknoPiyon

Kanka bunu yapan kişi kendiyse 🤔 ve kendinden eminse Geçmişten ders alıp geleceği şekillendirmek gerçekten çok zor ama başarabiliyorsan iyi birisindir Bu bensem 🤔 ve şuan öyle biri olmadığımi biliyorsam 21-21
  3. TeknoPiyon

örneğin 2-3 yıl öncesinde günde 2-3 kişi ile flört etmesi vb ancak sonradan 1 yıl boyunca böyle bir durumun olmaması geçmişini ilişkide olduğun kişiye anlatman ne kadar doğru peki ?
  4. TeknoPiyon

Arkadaşlar geçmişte yaşamış olduğumuz şeylerden ders çıkararak geleceğe odaklanabilir miyiz sizce? İnsan geçmişte ne yaptıysa çocukluktan mı yapmıştır yoksa şuan bile hala o düşüncelere sahip olabilir mi? Bu geçmişte neredeyse her şeyi yaşamış olan biri size sanki hiçbir şey olmamış gibi...
  5. TeknoPiyon

TC kimliğimi kaybetmiş olabilirim

evdeki yazıcınınn içinden çıktı 5 dk önce kartı 199 u arayıp iptal ettirdim ....
  6. TeknoPiyon

TC kimliğimi kaybetmiş olabilirim

Arkadaşlar şuanda ne cuzdanimda ne evde kimliğimi bulamıyorum. Bu kart ile neler yapabilirler bulan biri var ise ?
  7. TeknoPiyon

Forumda en sevdiğiniz üyeler kimler?

oy benim canım ciğerim
  8. TeknoPiyon

Kapalı Cezaevinde babam yatıyor. Konuyla ilgili yardımcı olmanızı istiyorum

Hocam öncelikle sizin adınıza geçmiş olsun diliyorum çok zor bir durum okumak için uğraşan birisin farkındayım Allah yolunu bahtını açık etsin öncelikle para konusuna geleceksek Kürşat Kütükçünun de dediği 300-500 ben de aylık bir şey gönderebilirim sizlere. Konunuzu en derin detayları ile yapay...
  9. TeknoPiyon

Bana neler oluyo aga

guslün önemi
  10. TeknoPiyon

Yabancı Bir Numara Yazdı 60tl geldi

Hocam numarayı at hocamm
  11. TeknoPiyon

İnstagram dan böyle bir hata alıyorum

hesabınızda tuhaf aktiflik algılandıysa 1 gün içindee düzelicektir
  12. TeknoPiyon

İnstagram dan böyle bir hata alıyorum

instagram düşmüş olabilir bu durum genelde çökünce geliyordu
  13. TeknoPiyon

MOD SEÇİMİNDE USULSÜZLÜK!!

yok hayır konusu açılmayan konuyu açtıktan hemen sonra açılan konuyu aktif bırakıp öncesi açılan konuyu kilitlemelerinden falan bahsediyorum sadece
  14. TeknoPiyon

MOD SEÇİMİNDE USULSÜZLÜK!!

moderator arkadaşların bağzılarının şahsi düşüncem adam kayırdığını düşünüyorum
  15. TeknoPiyon

YSK ya anket firmalarını nasıl şikayet ederim?

Anket yapılması yasak olmasına rağmen bugün 4 farklı firmadan arandım bunları nereye şikayet edebilirim ?
  16. TeknoPiyon

Banka kartı onay mesajında içerik var mı

ne aldığını göremez sadece ne kadar alışveriş yaptığı nerden yaptığı gözükür
  17. TeknoPiyon

Son dakika 1 yıl doğalgaz ücretsiz

Beyler Kılıçdaroğlu na vericektim artik Tayyibe vericem 😍
  18. TeknoPiyon

18 yas alti kahvehane(kiraathane) yasak mi

kahve niye yasak olsun hocam kahvehane ise yasak olabilir
  19. TeknoPiyon

MKV dosyası açabilen kurgu programı varmıdır.

BS.Player Free, Winamp 5.8, DivX Author, Media Player Classic ve VLC Media Player olarak sıralanabilir.
  20. TeknoPiyon

sizce bu konu da haklı mıyım

haklısın aga arkadaşın almayı bilirken iyi vermeyi bilmiyor ama neyse en doğrusunu yapmışsın boşver ben arkadaşlarımdan alırım ama aynı gün başka şey alıp ödeşiriz bu baya fırsatçı :D
Top Bottom