Yanlış bilgi var. Donanım Arşivi Yüksek Seçim Kurulu Başkanı benim.YSK sorumlusu @Engineer_01
Öyle bir şeyi yapacak kişi aramızda yok. Sadece raporları farklı kişiler değerlendirirken farklı kararlar alınmış olabilir o kadar.moderator arkadaşların bağzılarının şahsi düşüncem adam kayırdığını düşünüyorum
2. Tur için @B1L0 @Emmree ittifak yapmış durumda. @Emir Aydın'ında bu ittifaka dahil olduğu yönünde söylentiler var ama daha resmi bir açıklama gelmiş bulunmuyor.hcm zaten benim oylar @B1L0 a
birlik varsa ittifaka verriz
BilemiyorumYanlış bilgi var. Donanım Arşivi Yüksek Seçim Kurulu Başkanı benim.
DA YSK KARARI ONAYLADI @Emir Aydın dan açıklama bekleniyorhcm zaten benim oylar @B1L0 a
birlik varsa ittifaka verriz
yok hayır konusu açılmayan konuyu açtıktan hemen sonra açılan konuyu aktif bırakıp öncesi açılan konuyu kilitlemelerinden falan bahsediyorum sadeceÖyle bir şeyi yapacak kişi aramızda yok. Sadece raporları farklı kişiler değerlendirirken farklı kararlar alınmış olabilir o kadar.
Hocam Donanım Arşivi Forum tarihindeki en mükemmel konuyu görmediniz mi?konu başlığını ciddiyeeee alıp açıklamayı görünce patladım kaskfalsfka