MOD SEÇİMİNDE USULSÜZLÜK!!

DA SEÇİMLERİNDE HİLE YAPILDI MI !?

• Evet

• Hayır

• OYLAR İTTİFAKA

• Bi bitmediniz kardeşim

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
MODERATÖRLER İSTİFA!!
Üyeler kendini yönetecek kapasitededir.

MODERATÖRLER İSTİFA!!
Üyeler kendini yönetecek kapasitededir.
bu nasıl kafa yapısı knk. "üyeler kendini yönetecek kapesitedir " cümlesi moderatör istifa yargısı için elde tutulur argüman olamaz kesinlikle. ben şimdi senin anana küfür etsem n'olacak?

bu nasıl kafa yapısı knk. "üyeler kendini yönetecek kapesitedir " cümlesi moderatör istifa yargısı için elde tutulur argüman olamaz kesinlikle. ben şimdi senin anana küfür etsem n'olacak?
Olum şurda rp yapıyoz adamın canını sıkma gerginsen gelme lan buraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka trolse komik değilse dahada komik 😂

Yav dalga geçiyom tabi modların bana ne zararı olmuş sanki.

Tek yol

Ekler

• 4DD6B4AA-B169-4D22-9F98-C655691B4390.jpeg
    4DD6B4AA-B169-4D22-9F98-C655691B4390.jpeg
    158.6 KB · Hit: 51
Son düzenleme:
Olum şurda rp yapıyoz adamın canını sıkma gerginsen gelme lan buraya

Yav dalga geçiyom tabi modların bana ne zararı olmuş sanki.

Tek yol
Bende takılıyorum aga 😅

Aga bence herşeyi ciddiye almayı bırakmalısın. Şurda eğleniyoruz öylesine. Kimse modlar olmasın demiyor yoksa.

Aga bence herşeyi ciddiye almayı bırakmalısın. Şurda eğleniyoruz öylesine. Kimse modlar olmasın demiyor yoksa.
her seyı cıddıye aldıgım kaıdesıne nasıl vardın knk, ayrıca beko'nun son mesajına bakarken rastladım mesaja, konuyu okumadım yanı.

SEÇİM SONUÇLANMIŞTIR MALUM SEÇİMDEN DAHA HEYECANLI OLDUĞU VE BAĞZI ARKADAŞLARIN HİLE YAPTIĞI KANITLARLA MEVCUTTUR DİĞER KONUYA BAKABİLİRSİNİZ NEDEN YAPILIR BİLEMİYORUZ ÇÜNKÜ EĞLENCESİNE YAPILAN BİR SEÇİMDİ SONUÇ DEĞİŞMEDİ
DA BAŞKANI: @Mehmet Yılmaz OLURKEN
DA BAŞKAN YADIMCILARI : @B1L0 ve @Emmree OLMUŞTUR
HERKESİ TEBRİK EDER VE BİR DAHA Kİ SEÇİMDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE HOŞÇAKALIN İYİ AKŞAMLAR
CAPS AÇIK KALMIŞ :)

SEÇİM SONUÇLANMIŞTIR MALUM SEÇİMDEN DAHA HEYECANLI OLDUĞU VE BAĞZI ARKADAŞLARIN HİLE YAPTIĞI KANITLARLA MEVCUTTUR DİĞER KONUYA BAKABİLİRSİNİZ NEDEN YAPILIR BİLEMİYORUZ ÇÜNKÜ EĞLENCESİNE YAPILAN BİR SEÇİMDİ SONUÇ DEĞİŞMEDİ
DA BAŞKANI: @Mehmet Yılmaz OLURKEN
DA BAŞKAN YADIMCILARI : @B1L0 ve @Emmree OLMUŞTUR
HERKESİ TEBRİK EDER VE BİR DAHA Kİ SEÇİMDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE HOŞÇAKALIN İYİ AKŞAMLAR
CAPS AÇIK KALMIŞ :)
Kaybeden taraf yardımcı mi oluyor? Bence istifa etmeleri lazım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri