- Reaksiyon skoru
- 6,035
Yoksa verileri Anka mı sağlıyorKesinlikle katılıyorum ama bana bu tablo bir yerden tanıdık geldi başlangıçtan yüksek açıp düşmek![]()
Yoksa verileri Anka mı sağlıyorKesinlikle katılıyorum ama bana bu tablo bir yerden tanıdık geldi başlangıçtan yüksek açıp düşmek![]()
Hayır İşin şakası bi yanaYoksa verileri Anka mı sağlıyor![]()
kaynak baselkanir hoxaoYoksa verileri Anka mı sağlıyor![]()
bu nasıl kafa yapısı knk. "üyeler kendini yönetecek kapesitedir " cümlesi moderatör istifa yargısı için elde tutulur argüman olamaz kesinlikle. ben şimdi senin anana küfür etsem n'olacak?MODERATÖRLER İSTİFA!!
Üyeler kendini yönetecek kapasitededir.
Kanka trolse komik değilse dahada komikMODERATÖRLER İSTİFA!!
Üyeler kendini yönetecek kapasitededir.
Olum şurda rp yapıyoz adamın canını sıkma gerginsen gelme lan burayabu nasıl kafa yapısı knk. "üyeler kendini yönetecek kapesitedir " cümlesi moderatör istifa yargısı için elde tutulur argüman olamaz kesinlikle. ben şimdi senin anana küfür etsem n'olacak?
Kanka trolse komik değilse dahada komik![]()
Bende takılıyorum agaOlum şurda rp yapıyoz adamın canını sıkma gerginsen gelme lan buraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yav dalga geçiyom tabi modların bana ne zararı olmuş sanki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tek yol
Aga bence herşeyi ciddiye almayı bırakmalısın. Şurda eğleniyoruz öylesine. Kimse modlar olmasın demiyor yoksa.bu nasıl kafa yapısı knk. "üyeler kendini yönetecek kapesitedir " cümlesi moderatör istifa yargısı için elde tutulur argüman olamaz kesinlikle. ben şimdi senin anana küfür etsem n'olacak?
her seyı cıddıye aldıgım kaıdesıne nasıl vardın knk, ayrıca beko'nun son mesajına bakarken rastladım mesaja, konuyu okumadım yanı.Aga bence herşeyi ciddiye almayı bırakmalısın. Şurda eğleniyoruz öylesine. Kimse modlar olmasın demiyor yoksa.
Kaybeden taraf yardımcı mi oluyor? Bence istifa etmeleri lazım.SEÇİM SONUÇLANMIŞTIR MALUM SEÇİMDEN DAHA HEYECANLI OLDUĞU VE BAĞZI ARKADAŞLARIN HİLE YAPTIĞI KANITLARLA MEVCUTTUR DİĞER KONUYA BAKABİLİRSİNİZ NEDEN YAPILIR BİLEMİYORUZ ÇÜNKÜ EĞLENCESİNE YAPILAN BİR SEÇİMDİ SONUÇ DEĞİŞMEDİ
DA BAŞKANI: @Mehmet Yılmaz OLURKEN
DA BAŞKAN YADIMCILARI : @B1L0 ve @Emmree OLMUŞTUR
HERKESİ TEBRİK EDER VE BİR DAHA Kİ SEÇİMDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE HOŞÇAKALIN İYİ AKŞAMLAR
CAPS AÇIK KALMIŞ![]()