SnareEcho
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,052
Sayın Forum Başkanı @Abdullah Hacıgül bir açıklama yapacak mı arkadaşlar?
Hayır bu zaten öylesine eğlencesine yapılmış bir seçim. Hiç bir şey değiştirmeyecek. (yada belki yapar idk)Sayın Forum Başkanı @Abdullah Hacıgül bir açıklama yapacak mı arkadaşlar?
2 turda ittifaklar kurulacakŞu anda Sayın @Mehmet Yılmaz 1. Sayın @B1L0 2. Sayın @Emmree ise 3. durumunda. Yüksek ihtimalle Sayın @Mehmet Yılmaz alacak. Ama ilerleyen saatlerde bir gelişme olursa tekrardan bilgilendirme yapılacaktır. İyi akşamlar...
İttifaklar kurulacak gibi. Bu sayede Sayın @B1L0, Sayın @Emir Aydın ve Sayın @Emmree ittifakının kazanma ihtimali daha yüksek olacak. Ama diğer moderatörler Sayın @Mehmet Yılmaz ile anlaşırlarsa @Mehmet Yılmaz ittifakı alacaktır diye düşünüyorum.2 turda ittifaklar kurulacak
emir de bizde laİttifaklar kurulacak gibi. Bu sayede Sayın @B1L0 ve Sayın @Emmree ittifakının kazanma ihtimali daha yüksek olacak. Ama diğer moderatörler Sayın @Mehmet Yılmaz ile anlaşırlarsa @Mehmet Yılmaz ittifakı alacaktır diye düşünüyorum.
emir katıldı mıemir de bizde la
Konu benim. Seçim sonuçlandığı için kitlendi. Konudaki son mesajımı okursanız anlarsınız.2 turda ittifaklar kurulacak
Kanka senin konu neden kitlendi
Evet. Desteklediğini açıkladı.emir katıldı mı
Emir Bey'e teşekkürlerimizi iletir, ona da CB yardımcılığı verileceğini duyururum. Seçim ne zaman sonuçlanacak yarın mıKonu benim. Seçim sonuçlandığı için kitlendi. Konudaki son mesajımı okursanız anlarsınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet. Desteklediğini açıkladı.
21:30'da ikinci turu başlatacağım. Yarın sabah saatlerinde sonuçlanır muhtemelen.Emir Bey'e teşekkürlerimizi iletir, ona da CB yardımcılığı verileceğini duyururum. Seçim ne zaman sonuçlanacak yarın mı
1 gün olarak ayarla yarın 21.30 kadar olsun.21:30'da ikinci turu başlatacağım. Yarın sabah saatlerinde sonuçlanır muhtemelen.
O da olabilir. Kararlaştırırım birazdan.1 gün olarak ayarla yarın 21.30 kadar olsun.