Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Evde Şimşek McQueen olmak

buda ilgi çekmek iiçin foruma saçma konular açıyor
  2. TinerciAlper

Evde Şimşek McQueen olmak

Hocam birsey kullanmaktan degil 14 yasinda klasik bi cocuk ben bir sorun goremedim
  3. TinerciAlper

Bu Forumda Bir Kişi Dava Edilebilir Mi?

Avukat araciligiyla?
  4. TinerciAlper

Marlboro Edge bozdu artık

sigaraya başladığımdan beri içiyordum ama son zamanlarda rezalet bir hale geldi artık içilmiyor
  5. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

iyi parfüm ama fiyat çok ya yılbaşı indirimini bekle yada essen parfüme falan bir sor
  6. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

ben dekant sevmiyorum ufak tefek araştırmalar ve fragranticada vakit geçirme notalara bakınca az çok anlaşılıyor
  7. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

invictusu kullanıyorum çok memnunum le beau var ama paradise garden yok belki klonunu alırım ileri zamaanlarda çok sevdiğim bir marka çıkarmış
  8. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

hocam attığım fragrantica profilinden bakın çok beğendiklerim side effect angel share altair ve guerlian olmuştu hala favorilerimdir
  9. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

herod klonu varda yayılım olarak çok üst değil oajan klonu birden fazla var trye getiren yok benim abide bulamadıydı https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Hercules-93818.html herod klonu bu ama bu markanın yayılımı zayıf ben beğenmedim
  10. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

senle konuşmadık mı biz daha önce liquid brun biraz yaş olarak büyük bir parfüm herkese gitmeyebilir
  11. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

liquid brun kullanıyorum memnunum babilfragrance veya mepsten alabilirsin en uygun fiyatlı olanlar bunlar ben tırcı bi abiye getirtiyordum direkt ama buralardanda alışverişim oldu güvenilirler
  12. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

Hayir rasasi fragrance world gibi
  13. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

Ayni parfumu baska bir marka yapiyor ama muadil gibi degil
  14. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

Hocam eylul ekim kasim sicak soguk dengesiz olacak bunun icin sonbaharlik veya 4 mevsimlik lazim ancak bunlar kisa uymayacak boyle bir oneri yapmam zor ancak invictus victory extreme isinizi gorur diye dusunuyorum cok asiri bir ysyilimida yok ysl la nuitte olabilir ama gunduz kullanimda vs cok...
  15. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

kullandım hatta çok beğenip yedek şişe dahi aldım kış günlerinde kurtarıcınız olur güneşli sıcak havalarda küfür yersiniz çok hoş bir kokusu olduğu içinde rahatsız etmez kimseyi ama fazla sıkmayın çok güçlü bir yayılımı var https://www.fragrantica.com/member/2480243 buradan sahip olduğum...
  16. TinerciAlper

Parfüm seçmeme yardım

victory elixir le male elixir ikiside tatlı seveceğiniz tarzda ancak yayılımları güçlü parfümler 2 fıs sıkarak bu durumu aşabilirsiniz özellikle victory elixiri çok öneririm tam bir kış parfümü
  17. TinerciAlper

Son 1 Aydır Veya Şuan Güzel Sigara Var mı?

Asiri bozuk bu ara icilmiyor
  18. TinerciAlper

MOTO KURYE FİRMASI MAHKEMEYE VERMEKLE TEHDİT EDİYOR!!!!!!!!

İsletme linkini atsana ozelden bende yorum yapayim
  19. TinerciAlper

Motor kullanan varmı sizcede tehlikeli değilmi

adamsın kardeşim
  20. TinerciAlper

Motor kullanan varmı sizcede tehlikeli değilmi

senin cidden zihinsel sorunların olduğunu düşünüyorum Allah ailene sabır versin
Geri