TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,974
Kardesim seni dovmek icin sormuyorum ailenin sana olan tahammulunden dolayi zaten bu sana ne kadar anlatsamda yok ya kafasi tira girerse yok 50 ile dusup kafasini vurup kask karpuz kabugu gibi parcalanip olurse gibi hikayeler anlatip hikayenin sonunda mtoorcuyu oldurmeye calisiyorsun bu kendi bilgisizligin ve kendini hakli cikarmaya calisman yakinin olmesiylede konunun alakasi yok olay tabii ki trafik bilgisiyle alakali trafigin akisini dahi bilmiyorsun ben sana insan gibi trafikte hem araba hem motor kullanan biri olarak anlatiyorum ailenin sana kotu empoze ettigini dedigin gibi olmadigini sen anlamamaya calisiyorsunTüm klavye delikanlılarının kullandığı mistik söz dayak yedinmi falan zaten bu cevap vermek değil maydanoz olmak ve ben senin fikrine katılcak halim yok hala uzatıyon senin fikrin ayrıdır benim fikrim ayrıdır diyelim benim bi yakınımda ölmüş motordan ben o acıyla sanamı katılacam her şey olabilir yani zeka geriliği olan sensin ve acaba sen kaç yaşındasın ve görünen köy kılavuz istemez yani motor denen şeyin olayıda apaçıkta ortada yaşla ehliyetle trafik bilgisiyle şunla bunla alakası yok neyse uzatmayak dahada sen laf at ben laf at nereye kadar