Motor kullanan varmı sizcede tehlikeli değilmi

Sonrada atarlanmış oluyoz saygısız konuşmuş oluyoz böyle adama atarlanmıycanda napacan kızdım söylediğim halde hala akıl verme peşinde yaşa kızdım halde hala ergen falan yani bütün kışkırtmaları sen yapıyosun üstelik başkasına verdiğim kendinle alakası olmayan olaya senin atlaman uzat konuş falan diyon millet cevap veriyo devamlılığı geliyo o yüzden ve benim daha dün açtım konu taptaze forumda 2 3 senelik konulara cevaplar veriliyor uzatılıyo sen ne anlatıyon neyse yüzsüz değilsen zaten bu kadar tantanadan sonra dahada konumun altından çeker gidersin cevap yazmazsın
Allahından bul kardeşim. Gerçi vereceği kadar vermiş... Engellesene, benle uğraşmazsın böylelikle:cool::blobdance: (:

Atarlanmamı sağlayan sensin kim bana nasıl yaklaşırsa bende ona öyle yaklaşırım sananede benimde konumdan beğenmediysen hiç cevap verme 16 yaşı okadar küçümsedin ondan ailene girdim büyüksün diye saygılı davrancak halim yokki zaten seni tanımam etmem gerçekte sanal dünyadaki birisin benim gözümde ve hala akıl veriyon şöyle yap böyle yap sanamı soracam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senide başkasının başkasına verdiği cevap alakadar etmez ben sanamı verdim atlıyon ordan
kardeşim daha önce hiç dayak yedinmi?

Hergün bi çocuk genç ölüyor bu motorların üstünde takır takır haberleri var ölmesede sakat kalıyor real çevremdede örneklerinide çok gördüm arabanın kaportası var motorun kaportası süren kişi dikkatli kullanılsa bi şey olmaz dersiniz belki her şey bi anlık bi tır çıkar önüne dikkatli olsa atıyorum yağmurlu yol motor kayar gider tırın altına ölür gider insan bence hele kışın dahada tehlikeli yağmur rüzgar kar falan kayganlaşıyo yollar
kardesim daha 1 ay once motorcu arkadas bana carpti kafa trawmasi gericiyordu az daha cok tehlikeli kendi canini dusunuyorsan kullanma yada aileni dusnuyorsan.

kardeşim daha önce hiç dayak yedinmi?
Aha işte böyle yapıncada dayak yememiş şöyle böyle kışkırtmaların lafların kralını yapan o adam ve kendinizede verilmeyen cevaba atlamayın be abicim merak etme ben dayakta yedim sananeysede gerçi yemediysemde beni boşver gerçektekilere ders vermeye bak sen klavye başından vereceğin derste boş çünkü

Aha işte böyle yapıncada dayak yememiş şöyle böyle kışkırtmaların lafların kralını yapan o adam ve kendinizede verilmeyen cevaba atlamayın be abicim merak etme ben dayakta yedim sananeysede gerçi yemediysemde beni boşver gerçektekilere ders vermeye bak sen klavye başından vereceğin derste boş çünkü
kardeşim 16 yaşında herşeye ters cevap veren konu açıp anlatılanlara boş diyen sensin milletin ailevi değerlerine hakaret eden sensin laftan anlamıyorsun herhalde ailen şımarttı diyorum sana dayak yiyip yemediğini soruyorum bunda kışkıracak bir şey yok

kardeşim 16 yaşında herşeye ters cevap veren konu açıp anlatılanlara boş diyen sensin milletin ailevi değerlerine hakaret eden sensin laftan anlamıyorsun herhalde ailen şımarttı diyorum sana dayak yiyip yemediğini soruyorum bunda kışkıracak bir şey yok
Ney benmi hakaret etmişim🤣 göster nerde hakaret ve adamın yazdığı cevabı görmedinmi yok yaşınız 16 yaş açıyonuz şöyle böyleki buranın yaş ortalamasıda emin ol o aralıklar ve ondan sonra gene aynı kışkırtıcı kışkırtıcı mesajlar ve ters cevap vermekte bi şey yok senin cevabını farklıdır benim farklıdır bu tartışma konusu olabilir tamam bende diyorum yedim türkçen yokmu ailem falanda şımartmadı yemediysemde git gerçektekilere ders ver burdan klavye delikanlılığı yapma ve kışkırtılcak çok şeyde var en azından başkasıyla olayıma senin atlaman ve klavye delikanlılığı yapman

Son düzenleme:
Hergün bi çocuk genç ölüyor bu motorların üstünde takır takır haberleri var ölmesede sakat kalıyor real çevremdede örneklerinide çok gördüm arabanın kaportası var motorun kaportası süren kişi dikkatli kullanılsa bi şey olmaz dersiniz belki her şey bi anlık bi tır çıkar önüne dikkatli olsa atıyorum yağmurlu yol motor kayar gider tırın altına ölür gider insan bence hele kışın dahada tehlikeli yağmur rüzgar kar falan kayganlaşıyo yollar
Aslında istatisliklere bakarsak araba kazasi orani motora gore iki kat daha yuksek. Motorlara tehlikeli denme sebebi basit bir sekilde insanlarin algisi

Aslında istatisliklere bakarsak araba kazasi orani motora gore iki kat daha yuksek. Motorlara tehlikeli denme sebebi basit bir sekilde insanlarin algisi
Hocam kaporta siz olmanız koca araçların içinde trafiğe çıkmak hele yağmurlu karlı kış havalarında yerlerdeki kayganlık iki kat yüksek olsada motordaki ölüm oranıda arabaya göre 2 kat ama arabanın çok dezavantajları var kıyaslamak çok yanlış olur

Tehlikeli dostum motor sürme hakkına bilgili hatta ders veren birisi vardı ismi ne hatırlamıyorum şuan.Adam motorun iliğine kadar herşeyi milimine kadar yapacağı hareketi bikaiyordu fakst trafik kazasında vefat etti.

Ney benmi hakaret etmişim🤣 göster nerde hakaret ve adamın yazdığı cevabı görmedinmi yok yaşınız 16 yaş açıyonuz şöyle böyleki buranın yaş ortalamasıda emin ol o aralıklar ve ondan sonra gene aynı kışkırtıcı kışkırtıcı mesajlar ve ters cevap vermekte bi şey yok senin cevabını farklıdır benim farklıdır bu tartışma konusu olabilir tamam bende diyorum yedim türkçen yokmu ailem falanda şımartmadı yemediysemde git gerçektekilere ders ver burdan klavye delikanlılığı yapma ve kışkırtılcak çok şeyde var en azından başkasıyla olayıma senin atlaman ve klavye delikanlılığı yapman
Dostum zekasal geriligin mi var burasi dm kutun degil forum istedigim mesaja cevap verebilirim.YASİNİN 16 OLMASİDA EHLİYETİNİN BİLE OLMADİGİ HERHANGİ BİR TRAFİK BİLGİN OLMADİGİ İCİN ANLİYORMUSUN.Klavye delikanliligi derken ben sana birsey soylemedim forumun amaci olan seni bilgilendirmeye calistim inatla anlamamaya calisan sensin atarli bir ergenden baska birsey degilsin.

Dostum zekasal geriligin mi var burasi dm kutun degil forum istedigim mesaja cevap verebilirim.YASİNİN 16 OLMASİDA EHLİYETİNİN BİLE OLMADİGİ HERHANGİ BİR TRAFİK BİLGİN OLMADİGİ İCİN ANLİYORMUSUN.Klavye delikanliligi derken ben sana birsey soylemedim forumun amaci olan seni bilgilendirmeye calistim inatla anlamamaya calisan sensin atarli bir ergenden baska birsey degilsin.
Tüm klavye delikanlılarının kullandığı mistik söz dayak yedinmi falan zaten bu cevap vermek değil maydanoz olmak ve ben senin fikrine katılcak halim yok hala uzatıyon senin fikrin ayrıdır benim fikrim ayrıdır diyelim benim bi yakınımda ölmüş motordan ben o acıyla sanamı katılacam her şey olabilir yani zeka geriliği olan sensin ve acaba sen kaç yaşındasın ve görünen köy kılavuz istemez yani motor denen şeyin olayıda apaçıkta ortada yaşla ehliyetle trafik bilgisiyle şunla bunla alakası yok neyse uzatmayak dahada sen laf at ben laf at nereye kadar

Motorla kaza yapmak daha zor zaten, kaçmak kolay çünkü. Zorda kalınca şeridinde giden iki aracın arasından bile geçersin motorda ama arabada o durumda kalırsan genelde kaza olur. Ama kaza yaparsan ölüm ve yaralanma riski daha fazla, araba kazalarının çoğu sadece maddi hasar meydana getiriyor.

Ama bu motoru çok tehlikeli ve asla binilmez bir araç yapmıyor, sadece daha bilinçli olunması gerektiğini hatırlatabilir.

kaç yaşındayım hatırlamıyorum bisikletimle mal mal ana yol dahil heryerde sürüyordum taki o Tofaşı görene kadar tam hayat biti dedim neyse ki dirift atım ve yere düşerek kurtuldum xD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri