Hay yaşa onu demeyi unutmuşum sen ne kadar etsende dikkatsiz bi araç sana bam diye girebilir ve bu durumda dikkatli kullanmanın hiçbi önemi kalmıyoMotoru veya bisikleti ne kadar dikkatli kullanırsan kullan iş yine 4 tekerlekli sürücülerde bitiyor
Maalesef evet Türkiye de tehlikeli insanlar 1 2 saniye kazanmak için bisiklet motosiklet fark etmeden kişiyi tehlikeye atıyor bisiklet ile spor salonuna gidiyorum ara yollar kullanmama rağmen kaç sefer beni sıkıştırdılar göz gore gore üstüne bir de haklıymış gibi üste çıkmaya çalıştılar kanun yasa umurlarında değil düz yolda giden bisikletliyi kamyon ezip geçti değer mi bir insan hayatına?Hergün bi çocuk genç ölüyor bu motorların üstünde takır takır haberleri var ölmesede sakat kalıyor real çevremdede örneklerinide çok gördüm arabanın kaportası var motorun kaportası süren kişi dikkatli kullanılsa bi şey olmaz dersiniz belki her şey bi anlık bi tır çıkar önüne dikkatli olsa atıyorum yağmurlu yol motor kayar gider tırın altına ölür gider insan bence hele kışın dahada tehlikeli yağmur rüzgar kar falan kayganlaşıyo yollar
Düz yolda giderken karşıdan araba geldiği halde arkandan gelen arabanın sana korna çalması dibinden geçmesi seni sıkıştırması takip mesafesi bırakmaması bunların hepsi birer risk bisiklette bisiklet motora gore daha yavaş hızda gider ve kullanıcı sayısı belirli değildir ayrıca bisiklet yavaş hareket ettiği için ölüm oranı daha düşük kaliyor(bu iyi bir şey değil sonuçta hala ölüm riskini var) ayrıca bisikleti hala çocuk oyuncağı sandıkları için medyaya ölümlü kaza hariç yansımıyor. Bir de şu detay var yüksek hıza çıkabilen bisiklet sürücüsü 60 80 100 gibi genelde tam teçhizat olur sıradan kullanıcı için zor bir de kısa mesafe çıkar motosiklet için ise çok kolay bu oran. Lütfen yaşadığımız ülkeyi ve koşulları bilerek tehlikeli veya değil diyelim.İki teker dışında hızı fena bisiklette 2 teker mesela ama tehlikesi yok
Düz yolda giderken karşıdan araba geldiği halde arkandan gelen arabanın sana korna çalması dibinden geçmesi seni sıkıştırması takip mesafesi bırakmaması bunların hepsi birer risk bisiklette bisiklet motora gore daha yavaş hızda gider ve kullanıcı sayısı belirli değildir ayrıca bisiklet yavaş hareket ettiği için ölüm oranı daha düşük kaliyor(bu iyi bir şey değil sonuçta hala ölüm riskini var) ayrıca bisikleti hala çocuk oyuncağı sandıkları için medyaya ölümlü kaza hariç yansımıyor. Bir de şu detay var yüksek hıza çıkabilen bisiklet sürücüsü 60 80 100 gibi genelde tam teçhizat olur sıradan kullanıcı için zor bir de kısa mesafe çıkar motosiklet için ise çok kolay bu oran. Lütfen yaşadığımız ülkeyi ve koşulları bilerek tehlikeli veya değil ama yinede hızda çok önemli bi faktör ve motor trafikte sürülüyor bisiklet öyle değil park bahçe bisiklet yolları sahilde onun için tehlike değil dedim araba kamyon tırların olmadığı yer yani ve tabi bisikletinde tehlikesi var haklısınız
yaşınız 16 forumda konu mu açıyorsunuz arkadaş anlamıyorum. araç sürmek değil hayatta herhangi bir şeyi yaparken kendini değil karşı tarafı da düşünürsün. arkandan gelen önünden gelen yürürken bile. buna 2 kişilik düşünme denir günlük tabirde... 16 yaşında da motor binmeyiverin gebermeyin.Nasıl 2 kişilik 2 kişi binersemi
Çok aşırı tehlikeli ama motor değil. Trafik ve kullanma biçimi.Hergün bi çocuk genç ölüyor bu motorların üstünde takır takır haberleri var ölmesede sakat kalıyor real çevremdede örneklerinide çok gördüm arabanın kaportası var motorun kaportası süren kişi dikkatli kullanılsa bi şey olmaz dersiniz belki her şey bi anlık bi tır çıkar önüne dikkatli olsa atıyorum yağmurlu yol motor kayar gider tırın altına ölür gider insan bence hele kışın dahada tehlikeli yağmur rüzgar kar falan kayganlaşıyo yollar
Çaktık gene ya nolcak 26mı olacak zaten buraların yaş ortalamasıda o hadi büyükleride olsun 20 çocuk olabilirizde iyicede bebek muhammmelesi yapmayın liseye giden çocuk konu açamazmı bi şeyi merak edemezmi çocuğuz diye bi köşeye çekilelim ot gibimi yaşayalım senin yaşın kaç zaten binsem bunları dermiyim sence çok bariz değilmi ve deden annenen anneni babanı 16 yaşında yapmıştır sen ne konuşuyonyaşınız 16 forumda konu mu açıyorsunuz arkadaş anlamıyorum. araç sürmek değil hayatta herhangi bir şeyi yaparken kendini değil karşı tarafı da düşünürsün. arkandan gelen önünden gelen yürürken bile. buna 2 kişilik düşünme denir günlük tabirde... 16 yaşında da motor binmeyiverin gebermeyin.
Valla arabaya yetmiyorsa bence hiç bulaşmamak gerekir otobüse binerim çekerim 40 kişinin ağız kokusunu ama tabi alıyorsan hayırlı olsun ne diyeyimMotor tehlikeli ama bazı insanlar sağ olsun gençler araba alamadığı için motora yöneliyor motor parasına ikinci el çürük araçlar anca alınabiliyor bende üni okuyorum araba alamayacağımı bildiğm için motor alacağım en azından parçaları sıfır ve ekipmanla birnevi koruma sağlayabiliyorsun. Bu arada trafikte motorcuları çok sıkıştırıyor arabalar, belediye otobüsleri hiç yokmuşsun gibi davranıyorlar. Çok dikkatli sürmek lazım şu an emanet motor kullanıyorum.
anan babana komşuların varsa motor kullanan onlara danış burada sen gibilere danışacağına abicim o zaman. kalk scooterı mahalle arasında bir tur sür. anan seni 14 yaşında yapmış heralde. atarlı ergenliği direk sana geçmiş.Çaktık gene ya nolcak 26mı olacak zaten buraların yaş ortalamasıda o hadi büyükleride olsun 20 çocuk olabilirizde iyicede bebek muhammmelesi yapmayın liseye giden çocuk konu açamazmı bi şeyi merak edemezmi çocuğuz diye bi köşeye çekilelim ot gibimi yaşayalım senin yaşın kaç zaten binsem bunları dermiyim sence çok bariz değilmi ve deden annenen anneni babanı 16 yaşında yapmıştır sen ne konuşuyon