Arama sonuçları: *

1. Uğur

Wallpaper Engine den Wallpaper önerisi

Wallpaper engine de steam üzerinden abone olup indiriyoz ya onu diyorum başka şekilde uğraşmak istemiyorum. 1692477005 Bakayım bi teşekkürler.
  2. Uğur

Pek sevemedim bide bana wallpaper engine den lazım direkt abone olmalık.
  3. Uğur

Elden ring i yaptım çok güzel oldu hoşuma gitti. Varsa daha başka öneriler bekliyorum.
  4. Uğur

Anime olmayan güzel kaliteli wallpaper önerir misiniz ?
  5. Uğur

PC masaüstü düzeninizi atar mısınız ?

Teşekkürler arkadaşlar şöyle yaptım ve hoşuma gitti şuanlık.
  6. Uğur

Benimde oda düzenli masamın üstü düzenli ama iş pcye gelince çok karışıyor. Oyunları sağa koyuyorum veya alta koyuyorum hoşuma gitmiyor nedense.
  7. Uğur

Eski pcde masaüstünde hiç bişi tutmazdım sadece çöp kutusu olurdu. Programları veya oyunları aratarak açardım. Şimdi bir düzen yapayım diyorum ama nereye nasıl koysam bilemedim fikir vermek amaçlı ss alıp atsanız ?
  8. Uğur

Pc üstüne modem koysam sorun olur mu ?

Bilmediğimden soruyorum önceki pc 9-10 yıllıktı ve her yeri kapalıydı yanda delikler falan vardı anca üstü kapalıydı ve modemi üste koyuyordum.
  9. Uğur

Üstte fan yok hocam önde 3 arkada 1 tane mesh kasa başka koyacak yer yok modem için eğer çok sorun olur derseniz yer ayarlamaya çalışacağım.
  10. Uğur

Modemi böyle koysam sorun olur mu ısınma falan yapar mı ?
  11. Uğur

Bu pc kaça satılır ?

o fiyatlara giderse iyi ya ben 700-1000 tl gibi düşünmüştüm.
  12. Uğur

Bu pc kaça satılır ?

Hemen satmıcam zaten de sadece fiyat öğrenmek istiyorum yeni pc alıcağım zaman satıcam veya çok düşük fiyat ise hiç satmam.
  13. Uğur

Bu pc kaça satılır ?

Sence kaç derler bi fiyat tahminin var mı ?
  14. Uğur

Bu pc kaça satılır ?

İŞLEMCİ=İntel Core 2 e6600 2.40ghz ANAKART=Asus P5PL2-E RAM=4GB EKRAN KARTI=AMD Radeon HD 5670 Windows 8.1 Eski bir pc var bunu kaça satabilirim ve nasıl hızlı satabilirim ? Siteye koyup satmak mı daha iyi olur yoksa bilgisayarcıya götürüp kaç para verirse öyle mi satayım.
  15. Uğur

Askerlik tecili için gerekli belgeler nedir ?

Tecil ettirdim üniye gidemedim bu yıl bidaha gircem sınava.
  16. Uğur

Gittim hocam bugün sadece diploma ve kimlik aldılar 3 yıl uzattırdım.
  17. Uğur

İnternetten araştırdım ama tam emin olamadım lise diplomasından başka ne ihtiyaç var bide lise diplomasını e devlet den çıkarsam olur mu ?
  18. Uğur

Lolde bana hakaret eden birine hakaret ettiğim için bana dava açılabilir mi?

siber suçlar uğraşmaz bile
  19. Uğur

3 hafta sonra gümrükten geçen HK Gaming klavyelerim

Ben açtım konu yazılım için nasıl ayar yaptınız falan diye tınlayan olmadı 2-3 kişi oraya şöyle yaptık diye atsa iyidi. https://forum.donanimarsivi.com/konu/mizar-mz60-klavye-ayarlari-yardimlasma-konusu.628377/#post-6059239
  20. Uğur

Geçen gördüğüm konuyu bulamıyorum

Hocam denemedim mi sanıyorsunuz ön ödemeli kart yazdım papara yazdım paycell yazdım yok eski konular veya alakasız konular çıktı en son çözüm olarak konu açtım o da konu dışı olarak
Geri