Geçen gördüğüm konuyu bulamıyorum

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Geçenlerde ön ödemeli kartların karşılaştırıldığı konu gördüm işte netflix de şu kart şu kadar geri ödüyor diye spotify da şu kadar ödüyor diye ama kaydetmemiştim konuyu şimdide bulamıyorum yardım eder misiniz ?

Bu olabilir.

ha aynen bu çok teşekkürler
Rica ederim, önceden gördüğünüz bir konuyu bulmak isterseniz sitenin sağ üst tarafındaki ara kısmına hatırladığınız kelimeleri yazıp aratırsanız bulabilirsiniz.

Rica ederim, önceden gördüğünüz bir konuyu bulmak isterseniz sitenin sağ üst tarafındaki ara kısmına hatırladığınız kelimeleri yazıp aratırsanız bulabilirsiniz.
Hocam denemedim mi sanıyorsunuz ön ödemeli kart yazdım papara yazdım paycell yazdım yok eski konular veya alakasız konular çıktı en son çözüm olarak konu açtım o da konu dışı olarak

Hocam denemedim mi sanıyorsunuz ön ödemeli kart yazdım papara yazdım paycell yazdım yok eski konular veya alakasız konular çıktı en son çözüm olarak konu açtım o da konu dışı olarak
Anladım, ben cashback yazarak konu başlıklarında ara seçeneğiyle buldum konuyu, bazen saçma konularda çıkıyor dediğiniz gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,358
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri