forum.donanimarsivi.com
ha aynen bu çok teşekkürlerRehber - Hangi Kart Ne Kadar Cashback Veriyor?
Dostlar YT Premium'a gelen zamdan sonra ön ödemeli kartların ne kadar Cashback verdiğini bilgilendirmek istedim. PAPARA; YouTube Premium; 30TL'ye kadar 15TL Amazon Prime; 7,90TL'ye kadar 4TL Netflix; 46TL'ye kadar 23TL Spotfiy; 30TL'ye...forum.donanimarsivi.com
Bu olabilir.
Rica ederim, önceden gördüğünüz bir konuyu bulmak isterseniz sitenin sağ üst tarafındaki ara kısmına hatırladığınız kelimeleri yazıp aratırsanız bulabilirsiniz.ha aynen bu çok teşekkürler
Hocam denemedim mi sanıyorsunuz ön ödemeli kart yazdım papara yazdım paycell yazdım yok eski konular veya alakasız konular çıktı en son çözüm olarak konu açtım o da konu dışı olarakRica ederim, önceden gördüğünüz bir konuyu bulmak isterseniz sitenin sağ üst tarafındaki ara kısmına hatırladığınız kelimeleri yazıp aratırsanız bulabilirsiniz.
Anladım, ben cashback yazarak konu başlıklarında ara seçeneğiyle buldum konuyu, bazen saçma konularda çıkıyor dediğiniz gibi.Hocam denemedim mi sanıyorsunuz ön ödemeli kart yazdım papara yazdım paycell yazdım yok eski konular veya alakasız konular çıktı en son çözüm olarak konu açtım o da konu dışı olarak