Arama sonuçları: *

1. UYGUNSUZİSİM7

Yarın ne yemeliyim?? boykot hariç öneriniz.

Hahaha ne yiyeceğinide forum'da sormasın ne istiyosa onu yesin. Bu arada siz boykot edince fast food zincirleri batmıyor bunu da söyleyim.
  2. UYGUNSUZİSİM7

Yarın ne yemeliyim?? boykot hariç öneriniz.

Ne yerseniz yiyin. Buraya konu açmak için açmayın.
  3. UYGUNSUZİSİM7

Açık öğretim üniversitede bölüm okunur mu?

Nasıl yani?
  4. UYGUNSUZİSİM7

Peki hocam açık üniversite'de okuduğun sürece sadece sınava mı giriyorsunuz? Yoksa derste işliyormusunuz?
  5. UYGUNSUZİSİM7

Sağolun hocam cevaplar için. 1734959114 Bu arada siz hangi bölümü okuyorsunuz? Benim web tasarım gibi duruyor veya hangi bölümleri önerirsiniz?
  6. UYGUNSUZİSİM7

Sağolun bunları arıyordum bulamadım 😅. Peki şimdi ben liseyi bitirdim diyelim Üniversite okumak için YKS'ye mi girmem gerek? Ve kaç milyon içine girmem gerek?
  7. UYGUNSUZİSİM7

İnternette araştırdığımda çıkmıyor ve tavsiye olarak istemiyorum bölümler ne onu bilmek istiyorum.
  8. UYGUNSUZİSİM7

Evet onları biliyorum. Merak ettiğim hangi bölümler okunabiliyor?
  9. UYGUNSUZİSİM7

Herkese iyi forumlar, benim merak ettiğim bir şey var. Şu an açık lisede okuyorum sınavlarda bitti ve çok az kredi kaldı. Muhtemelen geçeceğim ya da bir sınava daha gireceğim. Üniversite okumayıda düşünüyorum ama bölüm okuyabilirmiyim? Örnek vermek gerekirse bilgisayar mühendisliği gibi. Yoksa...
  10. UYGUNSUZİSİM7

Saçım çok çabuk uzuyor.

Öncellikle egzama var ise bir doktora gidin ve sizin cilt tipinize göre şampuan ve krem yazabilir.
  11. UYGUNSUZİSİM7

Uykudan aniden kalkma

Yok ya inanmıyorum zaten.
  12. UYGUNSUZİSİM7

17 Yaşında Alkol Tüketirken Polise Yakalanırsak Ne Olur

Ne memuru alkol bey dersiniz.
  13. UYGUNSUZİSİM7

Uykudan aniden kalkma

İlginçmiş, aslında bende baya oyun oynuyorum 😀 ama onun ile alakası ne anlamadım.
  14. UYGUNSUZİSİM7

Uykudan aniden kalkma

Ama ben farkında değilim sizde de mi öyle?
  15. UYGUNSUZİSİM7

Uykudan aniden kalkma

Ben zaten genelde 3'te 4'de yatıyorum 😃. Uyuduktan 1 saat sonra falan.
  16. UYGUNSUZİSİM7

Uykudan aniden kalkma

Her gün 1 tane maden suyu içiyorum ama ve magnezyum eksikliği belirtileri falan da yok. En son 6 ay önce gibi kan testi yaptırmıştım. Her şey normal çıkmıştı.
  17. UYGUNSUZİSİM7

Uykudan aniden kalkma

Aman hocam 🫣
  18. UYGUNSUZİSİM7

Uykudan aniden kalkma

Simülasyon'da mı yaşıyoruz? 😁
  19. UYGUNSUZİSİM7

Uykudan aniden kalkma

O da ilginçmiş 😃. Peki size bu hergün mü oluyor yoksa arada bir mi? Bana genellikle her gün oluyormuş.
  20. UYGUNSUZİSİM7

Uykudan aniden kalkma

Merhaba, bende bayadır böyle bir sey var 1 senedir felan ya da daha fazla ama bunu abim diyor. Yani aslında ben farkında değilim mesela aniden kalkıp 10 saniye konuşup tekrar yatıyormuşum bazen de ayağa kalkıp su içip geri yatıyormuşum. 3-4 kere oluyormuş bu yatarken. Neden olur böyle bir şey...
Top Bottom