Neler Yeni

Açık öğretim üniversitede bölüm okunur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eren
Herkese iyi forumlar, benim merak ettiğim bir şey var. Şu an açık lisede okuyorum sınavlarda bitti ve çok az kredi kaldı. Muhtemelen geçeceğim ya da bir sınava daha gireceğim. Üniversite okumayıda düşünüyorum ama bölüm okuyabilirmiyim? Örnek vermek gerekirse bilgisayar mühendisliği gibi. Yoksa düz sadece diploma için mi okunuyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Güray
Açıktan tıp, hukuk, mühendislik fakültesi okuyamazsınız. Farklı bölümler mevcut.

FurkanIIy

80+ Bronze

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun bunları arıyordum bulamadım 😅. Peki şimdi ben liseyi bitirdim diyelim Üniversite okumak için YKS'ye mi girmem gerek? Ve kaç milyon içine girmem gerek?

sigmaboy1

80+
beyler açıktan ne lise ne üni okuyon sosyal hayatım sıfır yalnızlıktan kafayı yicem

FurkanIIy

80+ Bronze
Sağolun bunları arıyordum bulamadım 😅. Peki şimdi ben liseyi bitirdim diyelim Üniversite okumak için YKS'ye mi girmem gerek? Ve kaç milyon içine girmem gerek?
Bu attığım linklerden okumak istediğiniz bölümü seçtikten sonra bölümün ismini Google'a yazıp aratabilirsin hocam. Ne kadar sıralama gerektiği bilgisi de ilgili sitelerde yazacaktır. Üniversite okumak için de YKS'ye girmen gerekiyor. YKS olmadan alım yapan üniversite yoktur herhalde. Sadece ikinci üniversite sınavsız oluyor diye biliyorum, en azından Anadolu üniversitesinde öyle. Ben de Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde okuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eren
Bu attığım linklerden okumak istediğiniz bölümü seçtikten sonra bölümün ismini Google'a yazıp aratabilirsin hocam. Ne kadar sıralama gerektiği bilgisi de ilgili sitelerde yazacaktır. Üniversite okumak için de YKS'ye girmen gerekiyor. YKS olmadan alım yapan üniversite yoktur herhalde. Sadece ikinci üniversite sınavsız oluyor diye biliyorum, en azından Anadolu üniversitesinde öyle. Ben de Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde okuyorum.
Sağolun hocam cevaplar için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada siz hangi bölümü okuyorsunuz? Benim web tasarım gibi duruyor veya hangi bölümleri önerirsiniz?

Son düzenleme:

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
beyler açıktan ne lise ne üni okuyon sosyal hayatım sıfır yalnızlıktan kafayı yicem
Katılıyorum , liseyi açıktan bitirdim ve lise 2'de açığa geçmiştim fena pişman oldum. Arkadaş çevrem çok olduğu için çok sorun yaşamadım ama farklı sorunlara yol açtı. Herkese tavsiyemdir liseyi üniyi açıktan okumayın.

sigmaboy1

80+
Katılıyorum , liseyi açıktan bitirdim ve lise 2'de açığa geçmiştim fena pişman oldum. Arkadaş çevrem çok olduğu için çok sorun yaşamadım ama farklı sorunlara yol açtı. Herkese tavsiyemdir liseyi üniyi açıktan okumayın.
çok kötüyüm ne tavsiye edersiniz kız arkadaşım falanda yok hocam lise sonum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,648
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom