Arama sonuçları: *

1. U

Bendemi sorun var yoksa Bu konular sizdede böylemi

Hocamlar bende ***** değilim telefonum yd kimi zaman kimi uygulamada saçma bir şekilde dil değişikliği oluyor uzun zamandır olmuyordu tekrarlandımı acaba onu teyit etmek için konu açtım teşşekürler.
  2. U

Okumak istediğim bölüm hakkında sorular

Merhaba, Lise eğitimimi Elektrik-Elektronik bölümünde tamamladım ve bu alanda öğretmen olmak istiyorum. Ancak, hangi üniversite ve bölümde okumam gerektiğini tam olarak bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca, meslekle ilgili olumlu ve olumsuz bilgilere de açığım. Aramızda...
  3. U

8-9K civarı televizyon önerisi

Merhabalar iyi forumlar öncelikle Biz evde çok televizyon izlemiyoruz fakat annem bolca seyretmekte güzel görüntü veren,ayda 1de maç izleyeceğim android olan bir tv önerir misiniz?. Önerilen Tv (bir tanıdığın önerdiği tv bu bunun hakkındada fikirlerinizi bekliyorum)
  4. U

Midastan hisse alıp satmak mantıklımı ?

Merhabalar velim üzeriden midasta hesap açıcam kesinti durumu nasıl herhangi bir kötü yanı varmıdır acaba bilenler bilgilendirirse sevinirim.
  5. U

Çevremde yaşanan hırsızlık olaylarına alınabilecek önlemler

Merhaba çevremde hırsızlık olayları epey bir arttı (tenha bir yerdeyim) bu nedenle benim başıma gelmemesini sağlamak için harekete duyarlı bir ışık sistemi veya bir kamera sistemi kurmak istiyorum sizin bu yöndeki ürün önerilerinizi bekliyorum. Kamera sistemleri full halde olursa iyi olur
  6. U

Yurt dışı Alışveriş yaparken hangi siteyi tercih ediyorsunuz?

Yurt dışı alışverişte hangi siteyi tercih ediyorsunuz.
  7. U

Bugün Yerde Kart Buldum

@OnurCiftci26 dediklerinde çok haklısın ayriyetten kartı buldun madem neden deniyorsunki
  8. U

700TL param var yaşım küçük ne yapmalıyım

Haklısın fakat ben pas geçtiğim olasılıkları paramın fazla yada az gelmesinden değil bilmediğimden pas geçtim sadece e-ticaret yapıcam onu yapıcam bunu yapıcam demedim araştırıcam dedim parayıda kaar etme amaçlı değil borsa kullanımı ve kendimi ticaret konusunda geliştirmek için kullanıcam
  9. U

Çok sevinirim gerçekten e-ticarete çok ilgiliyim fakat bilgim yok elde tutulur bir üründe bulamad8m o nedenle e-ticareti pas geçmiştim
  10. U

Öneri için teşekkür ederim aklımda yoktu araştırmak isterim
  11. U

Ya kral yatırımı kendim öğrenmek istiyorum btc işine felanda babam aracılığıyla girebilirim bu arada .kendi yatırımlarını yapsınlar ben kendiminkini yapmak istiyorum
  12. U

Merhaba 15 yaşındayım ve sadece papara kartım var sizlere sorum şu hadi 300tl daha birimtirdim 1000tl param var nereye yatırım yapmalıyım. yatırımımdan bir beklentim yok bu arada sadece bu işlere erkenden girmek istediğimden yapıyorum
  13. U

Uygun ve Güzel çanta önerileri

Merhaba arkadaşlar 250tlye kadar okul çantası önerir misiniz?
  14. U

Tebilonda nasıl Taksitlendirme yapılıyor

Tebilondan nasıl taksitlendirme yapılır bilen varsa yazabilirmi
  15. U

Sahibinden sitesinde Donanım Arşivi GT2

Sahibinden sitesinde Donanım Arşivi GT2 satıldığını gördüm almak istediğim bir sistemdi fakat yetişemedim sahibindende fiyatlar 11k yada 10.580 tl ye gördüm ama bana çok uzak sizce param güvende ile alsam bir sorun olurmu kargoda yada almak mantıklı olurmu o fiyatlardan
Top Bottom