Neler Yeni

Bugün Yerde Kart Buldum

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Dava açma yetkisine sahip. Miktar önemsiz hırsızlık yapmışsın. Deneme amaçlı falan bunlar bahane. Direkt hırsızlığa girer bu. Başkasının malını kullanmayın diye okulda aile de öğretmiyorlar mı ? Umarım adam şikayet eder ve adaletli bir soruşturma geçirirsiniz. Hırsızlık hırsızlıktır.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba şuan çok stresli ve pişman hissediyorum.Bugün okul dönüşü yerde italyan bir adamın bazı kartları ve kredi kartlarını gördük.Çok merak ettim felan filan derken deneme amaçlı karttan 15tl kullandım Twitch için elimde o uygulama vardı kullanmak için.Adam kartını kapatmış şuanlık,bana bir şey olur mu bunun hakkında 15 yaşındayım saatler oldu henüz şikayet gelmedi lütfen yardımcı olun
15 tl kullanmışsın git karakola anlat 15 tl yi de geri var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama italyan adamın parası vardır 15 tl nin peşine düşmez

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Adam cins çıkarsa görürsün.

Ardahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ArdahanFıçıcı
Kardeşim geçmiş olsun evini pöh ler basar yakında

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Dostum kartları niye kırıyorsunuz?? Gidip karakola teslim etsen hiçbir şey olmazdı. Yine olmaz bence ama İtalyan birisi belki çalındığını düşünüp harcama yapılan İP adresinden falan buldurmaya çalışabilir.
@OnurCiftci26 dediklerinde çok haklısın ayriyetten kartı buldun madem neden deniyorsunki

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
kesin açar mı adam ki lütfen endişelendirmeyin beni kaç saat oldu

kartları kırdık zaten bir şey olur mu sence 15tl sadece kaç saat oldu şimdilik bir şey olmadı

çok endişeliyim kaç saat oldu adam sadwce kartını kapattı 15tl harcadım denemek için sadece
15tl 1 euro bile değil np

Megan

80+ Silver
Niye harcama yapıyorsunuz niye kırıyorsunuz? Çocuk değilsiniz heralde niye saçma hareketler yapıyorsunuz

"thorxium"

80+ Bronze
Merhaba şuan çok stresli ve pişman hissediyorum.Bugün okul dönüşü yerde italyan bir adamın bazı kartları ve kredi kartlarını gördük.Çok merak ettim felan filan derken deneme amaçlı karttan 15tl kullandım Twitch için elimde o uygulama vardı kullanmak için.Adam kartını kapatmış şuanlık,bana bir şey olur mu bunun hakkında 15 yaşındayım saatler oldu henüz şikayet gelmedi lütfen yardımcı olun
banada oldu bende çalışıyormu diye steamden 10 tl cüzdan bakiyesi almıştım (baya eski yani) sonra çekince parayı hemen iade ettim bi taşın altına koydum, bilmiyorum belki hala ordadır.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Adamla konuşma şansı yakalayabilirsen özrünü dileyebilirsin keşke önce karakola gidip söyleseydin onlar zaten ulaşırlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,545
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom