Arama sonuçları: *

1. Veysel35

Arkadaşlar bu böcekten nasıl kurtulurum?

Yapmayın arkadaşlar 😂 Halı biti diyorlsr buna
  2. Veysel35

Arkadaşlar bu böcekten nasıl kurtulurum?

Arkadaşlar merhaba, geçen haftlarda bu böcekten 8 10 tane öldürdüm. Çamaşır suyuyla her yeri sildim. Şu an görünmüyor ama yine bir tedirginlik var.
  3. Veysel35

Gillette Bıçaklar Arasındaki Fark Nedir? Yardımcı Olur musunuz ?

2 model farklı mı peki?
  4. Veysel35

Hangisini tercih edersiniz hocam?
  5. Veysel35

Arkadaşlar 2 3 tane tıraş bıçağı var ama bir türlü anlayamadım farklarını? Yardımcı olur musunuz? Linke tıklarsanız ikisininde görselinde fusion 5 yazıyor. 1. Prime Üyeleri için günün fırsatı: Gillette Fusion ProGlide FlexBall Tıraş Makinesi Yedekli https://amzn.eu/d/dshJBdQ 2. Prime Üyeleri...
  6. Veysel35

Aktarmalı Uçuş Önerir Misiniz?

Ben kolay kolay kusmuyorum ama böyle içim çekilmişti
  7. Veysel35

Aktarmalı Uçuş Önerir Misiniz?

Arkadaşlar uçağa 2.defa biniyorum. İlk defa tek başıma bineceğim. Aktarmalı olması korkutuyor. Midem bulanır mı? 2 kez üst üste binmek rahatsız ediyor mu?
  8. Veysel35

Bilgisayarımı Nasıl Getirebilirim?

Evet
  9. Veysel35

Van Gümrüğe atandım. Mahremiyet bölgesi de yapacak bir şey yok.
  10. Veysel35

Evet Van'a atandım. Elektrik gidiyor saniyelik geri geliyor
  11. Veysel35

Merhaba arkadaşlar bir konuda fikrinizi merak ediyorum. Yeni atandığımdan dolayı başka şehre taşındım. Masaüstü bilgisayarımı getirtmek istiyorum, otobüsle getirtmek mi mantıklı yoksa kardeşim otobüsle yanıma gelecek o şekilde mi getirtmek lazım. Yol 27 saat. Birde lojmanda arada elektrik anlık...
  12. Veysel35

Modart Forum'dan uzaklaştırıldım

Yok hocam benzeri örnek olarak vermedim. Siz haklısınız bu konuda. Ben de böyle şeyler de yaşanıyor diye bir örnek vereyim dedim😁
  13. Veysel35

Modart Forum'dan uzaklaştırıldım

Bende Technopat'tan ban yemiştim çoklu hesaptan. Halbuki kullandığım tek hesap ve neredeyse 10 yıllık kişisel e postamdı. Böyle şeyler yaşanadabiliyor hocam.
  14. Veysel35

Google Chrome Uygulamasında Donanım Arşivi Çok geç Açılıyor

1 aydır böyle bende. Ara ara yapıyor. Hemen başka tarayıcıya geçiyorum orda sıkıntı yok
  15. Veysel35

Google Chrome Uygulamasında Donanım Arşivi Çok geç Açılıyor

Merhaba arkadaşlar, chrome uygulamasını silip tekrar yüklesemde donanım arşivi foruma çok geç giriyor ve sürekli bekletiyor. Diğer tarayıcılar da sıkıntı yok. Ama elim sürekli chrome a gittiği için sorunun neden olduğunu merak ediyorum.
Top Bottom