Neler Yeni

Modart Forum'dan uzaklaştırıldım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Kişisel verilerimi korumak adına x forumlara üye olurken fake mail ile üye oluyorum modart forumada aynı şekil üye oldum fakat yönetici onayı bekliyor diyordu şimdi ise bunu diyor forumlardan herhangi bir çıkarım yok aksine bilgi alıyorum sıcak fırsatlari görünce bende faydaniyorum keza paylaşımini yapıyorum bu şekilde olmaması gerek diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin dostlar.

Screenshot_2022-11-21-02-13-02-855_com.brave.browser.jpg

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
VPN kullanarak giriş yapınca bizlere uyarı geliyor ve rakamların çok olduğu E-posta size aitti sanırım. Spam hesap olarak algılanıp uzaklaştırılıyor. Kendi mail adresinizi kullanabilirsiniz.

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Kişisel verilerimi korumak adına x forumlara üye olurken fake mail ile üye oluyorum
Kardeşim ağzınla söylemişsin birde Fake Mail diye. Donanım arşivi forumunda da spam koruması var fake hesapları forum zaten kendisi bildiriyor.
Buna nasıl müsaade edelim. Çoklu hesap ve mail yasak zaten her forumda.
Bana özelden yaz kullandığın maili ben ekleme yapayım. Daha ne diyim yani şimdi 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla modart takipçisi değilim ama çoğu forum kendini tanrı zannediyor pek kafaya takma o yüzden salla gitsin .
Çoğu forumda aktif bile değilim dostum nereye öyle zannediyormuşum merak ettim. Herkese ılımlı ve kardeşçe yaklaşıp cevap veririm. Bilmediğin için bunu yazmanı da hoş görüyorum.

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Kardeşim ağzınla söylemişsin birde Fake Mail diye. Donanım arşivi forumunda da spam koruması var fake hesapları forum zaten kendisi bildiriyor.
Buna nasıl müsaade edelim. Çoklu hesap ve mail yasak zaten her forumda.
Bana özelden yaz kullandığın maili ben ekleme yapayım. Daha ne diyim yani şimdi 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu forumda aktif bile değilim dostum nereye öyle zannediyormuşum merak ettim. Herkese ılımlı ve kardeşçe yaklaşıp cevap veririm. Bilmediğin için bunu yazmanı da hoş görüyorum.
Levon adam buraya gelip sebepsiz yere ban yedim diyor ve sen buraya gelip savunma mı yapıyorsun git ilk önce foruma çeki düzen ver öz eleştiri yap biraz insanlara destek olacağına köstek olma işine bak !

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Levon adam buraya gelip sebepsiz yere ban yedim diyor ve sen buraya gelip savunma mı yapıyorsun git ilk önce foruma çeki düzen ver öz eleştiri yap biraz insanlara destek olacağına köstek olma işine bak !
Bu koruma sistemi her forumda var. Ayrıca eleştirme yapmadan önce yazdığın cümlelere bak. Saygısızlık yapmanın bir lüzumu yok. O mail adresini de ben engelledim bu arada. Modart PC Forum'da moderatörüm.

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Bu koruma sistemi her forumda var. Ayrıca eleştirme yapmadan önce yazdığın cümlelere bak. Saygısızlık yapmanın bir lüzumu yok. O mail adresini de ben engelledim bu arada. Modart PC Forum'da moderatörüm.
Bende Technopat'tan ban yemiştim çoklu hesaptan. Halbuki kullandığım tek hesap ve neredeyse 10 yıllık kişisel e postamdı. Böyle şeyler yaşanadabiliyor hocam.

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Saygısızlığı sen yapıyorsun adam buraya gelip hakkını arıyor ilgilendiğiniz yok bide bıdı bıdı yapıyorsun işini düzgün yap ilk önce laf yetiştirme !

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Bende Technopat'tan ban yemiştim çoklu hesaptan. Halbuki kullandığım tek hesap ve neredeyse 10 yıllık kişisel e postamdı. Böyle şeyler yaşanadabiliyor hocam.
Seninki apayrı bir şey hocam. ama bu arkadaş kabak gibi Fake Mail ile üye oluyorum demiş 🤣
Fake mail in savunulacak bir yanı zaten olamaz. Haksız mıyım.

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Seninki apayrı bir şey hocam. ama bu arkadaş kabak gibi Fake Mail ile üye oluyorum demiş 🤣
Fake mail in savunulacak bir yanı zaten olamaz. Haksız mıyım.
Yok hocam benzeri örnek olarak vermedim. Siz haklısınız bu konuda. Ben de böyle şeyler de yaşanıyor diye bir örnek vereyim dedim😁

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Sen fake ve sahte üyelikleri savunmaya devam et güzel kardeşim. Bizim forum da miss gibi sen merak etme 😉

@Mehmet Yılmaz Fake üyelikler hakkında gerekli cevabı size verir. Adamlar sizlerin hakkını savunmak için ve düzgün bir forum ortamı oluşturmak adına bu tür spam maillerin önüne geçiyor dilersen Mehmet'e sorabilirsin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,508
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
VPN, Temp mail gibi şeyler dünyanın her yerinde şüpheli olarak kabul ediliyor. Bu tarz hesaplara biz de sıcak bakmıyoruz. Ama ilgili platformla alakalı bir sorununuz varsa oranın çözüm yeri burası değil orasıdır. Buradan bir şey yapmamız mümkün değil.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom