Arama sonuçları: *

1. WörWind

Sabah Sabah We All Lift Together Dinlerken Yeteneğimin Olmadığını Hatırladım

Ortalama zekaya sahipsen derslerini sende düzeltebilirsin. Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama yks bazlı konusursak zeka sınavı degil. He zrkanın şurada önemi var atıyorum biri 3 saatte konuyu anlar biri 10 saatte anlar biri 10 dakikada anlar. Ama sonuçta herkes anlar yani. Sadece daha fazla...
  2. WörWind

Arcane'in sonunu begendiniz mi

Jinx yasiyor hocam cok cok yuksek ihtimalle ama bir daha karsimiza cikar mi bilmiyorum. Dora stratera video atmis bu arada ozetlemistir muhtemelen herseyi. En kisa surede izlerim bence sizde goz atin eger kafa karisikligi olduysa.
  3. WörWind

Bitti hocam 1732433383 Evet kesinlikle acele etmişler ama yinede cok iyidi bence. Kafamı karıştıran aslında bir tek mell karagül ambessa olayı var. 1732433401 Dora video atsında daha rahat anlarım muhtemelen.
  4. WörWind

Kafam cok karisik hocam bende tam anlamadim 2. sezonu bitirince sizinde kafaniz karisir muhtemelen dora strateranin video atmasini bekliyorum aciklar muhtemelen detaylica
  5. WörWind

Benim bildigim degil hocam asil hikaye arcane e gore belirleniyor diye okumustum.
  6. WörWind

Konuya gelen mesajlarda spoiler olabilir bastan uyarayim izlemediyseniz konuya girmeyin. Soruya gecelim sizce nasildi? Ben acikcasi cok begendim oturup asla dizi film izlemeyen biri olarak beni baya sardi. Final hakkinda yorumlarinizi, teorilerinizi bekliyorum. Sonda ucu acik olan bir suru sey...
  7. WörWind

Sabaha kadar uyumamam lazim ne yapmaliyim

Arcane basla feci sarar lol oynamadıysan bile
  8. WörWind

Diş Teli Fiyatları nedir

50K dendi bana
  9. WörWind

14 yasinda milyoner olmak

instadaki elemanlari diyosan alayı bos adamların hic bi vasfi yok sadece bazi enayilere e kitap satıyolar parayı ordan buluyorlar @Mertpk gibi zeki bir arkadasa anlatmistim bu yontemi yine hakli cikti worwindbaba
  10. WörWind

En Yakın Arkadaşım Sevgili Yaptı.

Adına sevindim hocam ben 2 ay demistim 10 dakika olmus analiz isini azaltalim cocuklar
  11. WörWind

hoca senin is sıkıntıymıs ya baya da iyi anlasiyomusunuz cocukla o yuzden arkadasligi cope atmak son care olsun senin konusmaktan baska sansin yok gibi
  12. WörWind

kanki yasitiz bu arada benim belli bir olgunluga ulasmistir demem aslinda kendimin ve cevreme gore yaptigim yorum. hic arkadasim yok diyorsun ama sirf arkadasin yok diye seni iplemeyen bi adamin pesinden kosmakta kotu olur ondan dolayi sen dedigim gibi konus ondan sonra isi zaman birak. elinden...
  13. WörWind

Yas olarakta sey degil yani belirli bir zeka seviyesine, olgunlga ulasmasi gerek aslinda eger ki aranizda ekstra bir sorun olmadiysa yaptigi cok buyuk ayip. Olacaklari soyluyorum bu cocuk kizla 1-2 aya ayriliyor sonra sana yanasmaya calisicak geri kanka hata yaptim falan ondan sonrasi da sana...
  14. WörWind

sorun sen degilsinde cocuk baya mal geldi gozume kac yasindasiniz
  15. WörWind

Dis teli veya seffaf plak takanlar yardimci olabilir mi

adamsinknk 1730655736 Seffaf plaga karar verdim gibi duruyor arkadaslar ama yarin da baska bir ozele sorucam
  16. WörWind

Neden hocam?
  17. WörWind

Arkadaslar su an 16 yasindayim ve cenemde hafif bir gerilik var aslinda bunu ben takiyorum diyebilirim cunku su ana kadar hem devlete hemde 2 tane ozele gittim ve bana sadece 1 tane ozelde ki cenen geride dedi. Simdi ben kafaya taktim kesin cenemi one aldiricam. Normalde buyumem dursaydi aparat...
  18. WörWind

KEPEK KEPEK KEPEK YETERRRR

Bana sebirox onermisti doktor hala kullaniyorum kepek icin faydasini gordum cidden. Kafayi sampuanladiktan 5 dakika sonra yikiyorum eger almayi falan dusunursen aklinda bulunsun doktor oyle yapmami onermisti bana.
Top Bottom